Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 30. huhtikuuta 2022

Viileää ja harmaata

 


 Piristeeksi kesäinen kuva.

Aamulla aukesi uusi kauppa, pitihän sitä käydä katsomassa. Tosin siellä oli sellainen "ryysis", että käveltiin vain läpi, isäntä jäi nauttimaan kaupan pihan makkara-tarjoilusta. Sinnekin oli sellainen jono, että minä en jäänyt makkaraa kärkkymään, ja muutenkin kun kotona oli mulle valmiina gluteenitonta makkaraa.

Niinpä menin toiselle puolelle tietä, jossa myös on kauppa ollut jo ikuisuuden. Pienet ostokset tein siellä, esim. ostin maitoja ja gluteenittomia juustokeksejä.

Sen jälkeen käytiin vielä kahvilla Lahnajärvellä.

Huomenna onkin kolmen seurakunnan yhteinen vappu-tilaisuus kaupungissa..ulkona. Olisi kyllä kiva jos sää hieman (tai mielellään enemmänkin) lämpiäisi, muuten joutuu laittamaan pitkän ja paksun toppiksen päälle, kun siellä enimmäkseen paikallaan tulee kuitenkin oltua.

Minusta on tullut iän mukana entistä viluisempi..inhoan palelemista.

Pientä askartelua olen eilen ja tänään tehnyt. Hyvää vappua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ei nyt sää tunnu suosivan ulkotapahtumia. Iloista vappua ja yritä pysyä lämpimänä!

    VastaaPoista
  2. Kesäiset kukkakuvat piristävät, kun ulkona ei vielä kauaa tarkene ihailla edes sinivuokkoja! Hyvää ja rauhallista vappua sekä toukokuuta!

    VastaaPoista
  3. Meilläkin tuli hieman luntakin, mutta onneksi se myös suli. Hyvää vappua, ja huomista vapputapahtumaa myös! On hieno juttu, että teillä on seurakunnat yhdessä sellaisen järkänneet👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinulle Metsäntyttö! Toivotaan, että paistaisi aurinko ja vähän lämmittäisi!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)