Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 12. huhtikuuta 2022

Eipä kummempaa..

 

Kuva on kortti/taulu jonka sain joskus synttäri päivänäni.

Sää on puolipilvinen. Mutta olkkarin ikkunassa oleva mittari näyttää noin 9 astetta lämmintä. toisella puolen taloa on vain noin 5 astetta.

Isäntä oli yön kotona, ja käytiin illalla saunassa. Nyt lähti taas Vivamoon, on joka toisen yön siellä. Tänään alkaa varsinaiset näytelmät. Neljä päivää on näytelmiä.

Eilen tehtiin puuhommia. Viime syksynä myrsky oli katkaissut erään mökki naapurin isosta puusta osan ja hän sanoi että me voidaan pilkkoa se itselle. Silloin satoi juuri ensilumi, ja puu jäi odottamaan kevättä. Nyt se pätkittiin ja tuotiin omaan pihaan kuivumaan. "Lisänä rikka rokassa" sanoo sananlaskukin. Kaikki kotiin päin. Jännä miten noita puita tulee milloin mistäkin .

Selkäkin on ollut jo parempana. Vaikea niitä puuhommia olisikin ollut tehdä kipeämpänä.

Yhtenä päivänä siivosin askartelu kaappini, heitin huonompia/turhempia pois. Mulla kun on  paha tapa säästää kaikki...jos joskus tarvitsee..  Kumma vaan, ettei juuri enempää tilaa tullut sinne. 

Ei juuri ole ollut intoa askarteluun. Tosin ostin joskus syystalvella kevät lajitelman askartelu kortteja, ihania keväisiä värejä... voisihan niitä ehkä käyttää muuhunkin, kuin vain kortteihin. Kortteja on jo ennestään niin paljon.

Tämmöistä tänään. Mukavaa päivää!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)