Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Vanheneminen...


 

 ..se on meillä jokaisella edessä, jos saamme elää. Itse pian 64-vuotta täyttävänä taidan olla hyvinkin vanhenevaa luokkaa. 

Mistä sen huomaa.. tukka alkaa harmaantua, muisti pätkii, tavarat putoilevat helposti käsistä, nivelet alkavat piiputtaa.. tässä vaan jotain mainitakseni. Varmaan nämäkin asiat ovat yksilöllisiä, mitä kenelläkin.

Mutta näillä mennään.

Onneksi saa olla uskossa, joten tulevaisuus on aina parempi :) Seuraavalla kerralla pääsiäis kuvia.

9 kommenttia:

  1. Näinhän se menee. Itse olen jo 70, vaikka en kuitenkaan tunne itseäni ihan niin vanhaksi. En silti koskaan sano että "ikä on vain numeroita", sillä sitä se ei tosiaankaan ole.
    Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kremppaa tulee, ei sille mitään mahda.
    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Hyvää pääsiäistä sinulle myös :)

      Poista
  3. Jos vaan peiliin katsoo niin kyllä sen vanhenemisen näkee. Mutta hymy auttaisi, jos vaan jaksaa hymyillä.
    En sano että ikä on vain numeroita, on myös jaksamisessa tuntunut kun alkaa tulla 65 vuotta. Välillä ihan järkyttyy siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon olen myös huomannut, että hymy "nostaa" kasvot, muuten ovat alkaneet "repsahtaa".

      Poista
  4. Mullakin on jo tukassa isoja vaalenneita alueita, kävely ei suju yhtä kepsakkaasti kuin ennen ja peilikuvassakin on entistä enemmän toivomisen varaa:) Mutta näillä mennään. Minä kyllä tunnenkin itseni vähän ikääni vanhemmaksi, niin se tosin on ennenkin ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan tuo "kepsakkaasti" ihan pohjois-karjalan sanonta, äitikin joskus sanoi että "kepsuttelee".. kun kuvaili siskonsa kävelyä, tai oikeastaan minun, kun vertasi sitä että kävelen samalla tavalla kuin siskonsa.

      Poista
    2. Jotenkin mulla on sellainen muistikuva, että äitini ois sitä käyttänyt ja mulle tullut sanonta häneltä. Äiti oli Hämeestä. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka laajalti tuota Suomessa on käytetty...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)