Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. huhtikuuta 2022

Pääsiäistä kohti

 Pääsiäis kuvia ja ajatuksia.




Tänä iltana on kiirastorstain messu illalla kirkossa, luultavasti menemme sinne. Isännälläkin on tänään välipäivä Vivamosta, sitten on vielä kaksi päivää näytelmiä.

Eilen oikein havahduin siihen, että pitäisi siivotakin ennen pääsiäistä, sain sitten illalla imuroitua yms. Ja kuistinkin siivottua. Sinne laitoin jo aiemmin ikkunoille pääsiäis rekvisiittaa.










 

Aina kuistilla on ylimääräistä tavaraa, mutta yritin niitä saada vähän kasaan.


Minin kanssa kävin eilen lenkillä, tämä kuva sieltä.



Oli yllättävän lämmintä eilen, suorastaan kuuma tuli kävellessä. Pikku teitä yritän valita Minin kanssa mennessä, koska sitä vaivaavat ohi ajavat autot, pitää ihan lyhyelläpitää remmi , kun muuten mielellään "hyökkäisi" auton perään. Tuolle tiellekin mennessä on ensin mentävä isoa tietä, mutta onneksi vaan vähän matkaa, sitten pääsee rauhaan.

Tänään onkin pilvinen välipäivä, ainakin sää ennusteen mukan, sitten pitäisi taas kirkastua.


8 kommenttia:

  1. Hui, näyttää pihassa olevan vielä lunta! Rauhallisia lenkkeilyjä ja hyvää Pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihassa sitä riittää..etupihalla on vähän sulaa. Sinne myös hyvää pääsiäista!

      Poista
  2. Olipas hauska huomata, miten erilaisin silmin eri paikoista käsin katsotaan. Juuri ennen kuin ehdin Emilien kommentin lukea, ehdin ajatella, että teillä onkin jo lumet aika vähissä, (tuossa tiellä:) Meilläkin tiet enimmäkseen sulia, mutta esim. tänä iltana kun kaupoilta tultiin, oli hilkulla että päästäänkö pehmeän lumen ja jään takia mäki ylös. Onneksi päästiin, kun oli niitä hiekkaisia kohtia sopivasti välissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä päin taitaa olla meidän piha niitä viimeisiä jotka sulavat, toisella puolella tietä ovat pihat jo paljon sulempia. Me olemme varjoisalla puolella.

      Poista
  3. Minäkin olin eilen kiirastorstain messussa. Eilen oli täälläkin pilvistä, tänään paistaa aurinko. Käytiin kävelyllä, se piristi. Siunattua pääsiäistä sinulle Sesse!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)