Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 18. huhtikuuta 2022

Aina jotain ...

 ...pientä kiusaa..

 


Eilen kun tultiin srk:sta, niin autosta meni laakerit. Jouduttiin tilaamaan hinausauto, onneksi sitä ei tarvinnut maksaa, kun se meni suoraan Lähi tapiolaan, siitä vaan menee jotain bonuksia, jos oikein ymmärsin.(Itsellä kun ei ole autoista tietoa).

Nyt auto on meidän pihassa, onneksi täällä on tuttu korjaaja, joka lupasi tulla katsomaan sitä. Toivottavasti saadaan kuntoon.

Auto on kuitenkin tärkeä täällä maalla. Eletään toivossa.

7 kommenttia:

  1. No voi ei sentään. Maalla on auto tosiaan välttämätön. Toivottavasti se saadaan pian korjattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi saatiin auto kuntoon jo tänään, tuttu korjausmies sai auton kuntoon :)

      Poista
  2. Ihana tunne on, kun vaikea pulma selviää, ja siitä pääsee vapauteen. Kiitos, Jeesus, kun Sessen ei tarvitse enää kantaa huolta!

    VastaaPoista
  3. Meidän tutulla myös aikoinaan meni laakerit. En tiedä, mitä sille lopulta kävi. Meillä puolestaan alkoi kytkin temppuilemaan. Lähellä oli, ettei hinausta tarvinnut soittaa. Kurjaa, kun autojen kanssa sattuu tämmöisiä. https://www.hinausautotpurhonen.com/palvelut/lappeenranta

    VastaaPoista
  4. En tiennyt, että vakuutusyhtiö voi myös maksaa hinauksen. Ei ole meillä koskaan ole ollut tarvetta hinausautolle, onneksi niin. Tutulla kuitenkin on auton kanssa ollut jatkuvasti jotain ongelmaa. Auto väillä sammuilee, ja ilmeisesti laakeritkin siitä meni jossain vaiheessa, kuten teilläkin.

    VastaaPoista
  5. Kätevä jos sai bonuksilla maksettua tuon. Meidän auto on temppuillut kovasti viimeisen kuukauden ajan. Saa nähdä, tuleeko myös tarve vielä hinaukselle. Aika korjaamoon on vasta kahden viikon kuluttua. Työmatka kuitenkin on myös melko pitkä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)