Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 3. joulukuuta 2021

Yllätys

 Vessan pöntössäni on hiiri...mitä teen? Tuli tuollainen hupi juttu mieleen...

Vähän kyllä hätkähdin, kun menin aukaisemaan alakerran vessan puolella olevaa pesukone hanaa, hiiri sinne pönttöön oli tosiaan hukkunut. Nyt on jo heitetty ulos.

Ja sisällä kaapissa olevassa "giljotiinissa" oli pari päivää sitten hiiri. Kaipa nekin etsivät lämpöä ja ravintoa, mutta mieluummin jostain muualta, suosittelen. Ja aikaisemmin löytyi höyhen kasa myös kellari kerroksesta, ilmeisesti lintu oli tullut ilmanvaihto aukosta kellariin (vaikka siinä on kankainen verkko, ja lie Rasmus sitä siellä vähän pöllyttänyt.
Tänään siivosin ja vaihdoin jotain päällisiä. Meidän srk:n uuden tilan huomiset avajaiset peruuntuivat, kun ei saa yli kahtakymmentä henkeä kokooontua... Seurakunnan tilaisuus vanhassa paikassa on vielä tänään, kun se Avin sääntö tulee vasta huomenna voimaan. 

Tätä koronaa taas.. mutta koitetaan pysyä terveenä itsekukin. Kyllä kai ne rokotuksetkin auttavat.


4 kommenttia:

 1. Tyytyväisen näköinen mirri! Luulis hiirien pelkäävän kun on kissatalo, teidän pitää jättää ovet auki, niin kissat saa pyydystää.Parempi tietty ettei hiirenloukkuun kissat pääse.
  Hyvää viikonloppua ja itsenäisyyspäivää! Koetetaan pysytellä terveenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin nyt pitkä viikonloppu, kun huomenna on itsenäisyyspäivä...

   Poista
 2. Hui sentään, mikä yllätys se hiiri... Olipa se paikan valinnut!! Minun äitini luona on myös hiiriä pyrkinyt sisään. Meillä on onneksi ollut vain kerran vuosia sitten. Silloin löytyi kuollut hiiri roikkumasta sähkökaapin raosta.

  Täälläkin on leviämisvaihe, mutta tästä päivästä alkaen saa silti vieläkin 50 henkeä kokoontua. Tuntuu ettei tämä kyllä lopu ikinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,täällä on 20 hengen rajoitus srk:ssa, vivamon ulkonäytelmissä saa olla enemmän, mutta nyt kuulin, että siellä pitää olla rokotuspassi, minulla kyllä on.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)