Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Lunta sataa hiljalleen..

 ...maahan lumivalkoiseen.

Talvinen on siis sää. Kauppareissulla käytiin ja samalla kahvilla. Sen jälkeen mentiin molemmat pötköttämään, kun kumpaakin väsytti. Nyt on jo uudet kahvit juotu ja piristytty.

Parina päivänä kävin lenkilläkin,ja huomasin, että vähän on taas tuo polvivaiva tuntunut. Eilen oli kiva kyllä kävellä, kun ei enää ollut kovin kylmä, vaan aivan mukava sää.

Koiraa ollaan yritetty edelleen netistä "metsästää", mutta niin ovat hinnoissaan tai sitten jossain hyvin kaukana.. onneksi Rasmus-kisu on vielä ilonamme.


 

 Tuo  kuva on vanha, mutta voisi olla tämän hetkinenkin, kun tuokin auto, joka tuolla reunassa näkyy oli saman värinen kuin nyt. Siinä välissä on kyllä ollut ainakin tummansininen... Tuollaiset jääkukat olivat vielä pari päivää sitten kuistin ikkunassa, ettei paljon ulos näkynyt.

Eipä tässä tämän kummempia.

8 kommenttia:

 1. Jotain ihme väsytystä on ollut, en tiedä mistä johtunee.
  Täälläkin oli parvekelaseissa jääkukkia, mutta äsken sulivat. Kai ilma lämpeni, kuivasin laseja sitten.
  Hyvää vuoden jatkoa vielä muutaman päivän!

  VastaaPoista
 2. Talvista tosiaan on.
  Se teidän koira varmasti tulee jonakin päivänä vastaan, toivottavasti pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä oli nähnyt unta, että meille oli tarjottu asuntoa kaupungista, että siksi ei koiraa saatukaan.. No se oli unta.

   Poista
 3. Onpa kauniita jääkukkia. Talviselta näyttää teilläkin. Saa nähdä, pysyvätkö lumet, kun nyt on luvattu jo lämpöasteita. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin nyt suojasää.. Ensimmäiset uudenvuoden pamaukset jo kuului ja kissa , joka oli ulkona, pelästyi.. mutta onneksi tuli vähän myöhemmin sisälle. Hyvää uutta vuotta sinullekin Anneli!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)