Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Kukkia

 Tässä pari päivää sitten oli harvinaista herkkua, kun isäntä toi mulle pienen nuppuisan kaktuksen :)


Kuva vaan tuli himmeä valoisaa ikkunaa vasten.Taas saa odottaa nuppujen aukeamista. Entisessäkin on vielä osa nupuista aukeamatta.
Nostin tuon ison kaktuksen kukkatelineeseen, kun alkoi kaapin päällä viedä liikaa tilaa.


Muuten mun kukat on vähentynyt sen verran, että mahtuvat tuohon kukka-nurkkaukseen, lukuun ottamatta murattia, joka on olkkarissa.

Asiasta toiseen. Labra näytteestä (veren sokeri) sen verran, että on kuulemma siinä rajalla, ettei saisi enää nousta, ettei tule diapeedestä... nyt täytyy tehdä parannusta, vähentää makean syöntiä ja lisätä liikuntaa. Puolen vuoden kuluttua uusi näyte. Silloin ollaankin melkein keväässä.

Ulkona paistaa aurinko, siis lenkille kahvin (ilman suurempia herkuja) jälkeen.

2 kommenttia:

 1. Onpa hienot kaktukset! Nyt olis kaupoissa noita, mutta oon päättänyt olla ostamatta, saa nähä pitääkö. Amarylliksen ostin tänään,piti ostaa punainen, mutta ne oli liian isoja kaupassa, niin saattoi tulla vaaleanpunainen. mullakin meni tänään taas yksi kasvi kompostiin, santpaulia oli hapantunut, eli liikaa kastellut olin ;(
  On se hyvä koettaa ruokavaliota muuttaa, ettei tulis diabetesta, jos sais sillä korjattua. Kyllä pitäisi saada mitattua useammin verensokeria näin vanhemmiten, liikaa on aikaa mittauksesta mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta se on..kun ikää tulee, niin vaivat uhkaa..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)