Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Askartelua

Joskus olin tehnyt wc-rullista tällaisia kukkien alkioita ...mutta ne jäivät kesken...varmaan ainakin vuosi sitten..




Tänään  kun olin yksin kotona  näin ne kaapissa, kun mietin jotain käsityötä/askartelua. Ja kun minulla on kaikenlaisia erivahvuisia pieniä lankakeriä, niin kokeilla tehdä näistä koristeita. Eli kiersin vaan lankaa noiden ympärille. Minusta niistä tuli aika kivoja, voisi vaikka joulupaketin päälle esim. laittaa tuollaisen kukan, tai pitää muuten vaan koristeena.. katsotaan jos tulee uusia ideoita...




Asiasta toiseen. Eilen olin ystävien kanssa Vivamon joulunäytelmää katsomassa. En muuten sinne olisi mennyt, mutta kun ystävä miehensä kanssa halusivat, niin läksin seuraksi. Ystävän uusi aviomies kun ei ollut koskaan käynyt siellä.

Itse olen sen useamman kerran nähnyt ennestäänkin.

Heillä oli koira mukana, ja se jätettiin meille  yksinään sillä aikaa. Rasmuksen laitoin yläkerran makkariin lukon taakse, koira jäi  alakertaan. Ystävän koira kärsii eroahdistuksesta, hän kertoi siitä vasta matkalla, että varmaan ulvoo siellä ...no onneksi asutaan omakotitalossa. 

Kun he palauttivat minut kotiin ja lähtivät, niin menin katsomaan Rasmusta, se oli peloissaan ja halusi suoraan ulos. Myöhemmin illalla tuli hyvin pelokkaana sisälle ja selittelin sille, että "koira meni jo pois", kyllä se pikkuhiljaa asettui.

 Tänään isäntäkin tulee taas kotiin.

5 kommenttia:

  1. Voi pientä Rasmusta, ikävää, kun tuli pelottava kokemus.
    Ihanat nuo kukkaste, sait niistä langalla ihan kukat esiin!

    VastaaPoista
  2. Näistähän tuli kauniita kukkia. Voisi laittaa vaikka joulukuuseenkiin koristeeksi. Nyt vaan lisää tekemään niitä että riittää useammalle antaa. =)

    VastaaPoista
  3. Hei, minustakin noista tuli tosi kivat! Voisin itsekin tykätä tehdä tuollaisia. Mutta mun jämäangat on nyt jossain varaston syövereissä.

    VastaaPoista
  4. Onpa hienoja kukkia tullut noista! Ihme ihan miten tuleekin helposti ja halvasti. Ei vaan ole aina mielikuvitusta :)
    Onhan se uusi eläin, voi olla entiselle pelottava kokemus! vielä joa ulvoo...

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)