Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 18. joulukuuta 2021

Tuttuja vieraita..ja yksi uusi tuttu :)

Tänään meillä kävi rakkaitani, kaksi tyttöäni, toisen tytön poikaystävä sekä toisen tytön tyttö. Käytiin myös Kasvihuoneilmiössä porukalla. Rasmus pelkää vieraita, niinpä se oli yläkerrassa ensin ja sen jälkeen on ollut ulkona. Äsken kävi kyllä sisällä syömässä..mutta halusi takaisin ulos, vaikka ei ollut ketään vieraita enää.

Minä sain hauskan ensivuoden seinäkalenterin, sekä suklaata  ja kirjan.

 


Itse valitsin tuon kalenterin, missä mummelit touhuaa.Kun itsekin alan mummeli olla :) Ja kolmin kertainen mummu olenkin.


 



Meinasin varata itselleni kolmannen rokotuksen, mutta päädyin siihen, että tilaan sen ajan puhelimella. Nuo sähköiset palvelut on niin ärsyttäviä välillä. Minulla kuitenkin on se vaadittu aika mennyt jo rokotuksista, kun nythän suositellaan sitä aikaistettavaksi, ja minulla on se aika kulunut. Isännällä on kuitenkin niin paljon menoja, että vahingossa voi tautiakin tulla  vastaan. Hän ei koronaa pelkää, kun on sen verran nuorempi. Päin vastoin minä saan komentaa häntä käyttämään maskia. En minäkään varsinaisesti pelkää, mutta "ei vara venettä kaada" niinkuin ennen sanottiin. Tyttäreni, sairaanhoitaja, on itsekin jo saanut rokotteen.

Tuosta otsikosta tuo "yksi uusi tuttu" oli siis toisen tytön poikaystävä. Mukava kaveri, ei siinä mitään :) Kiva oli häntä nähdä ensimmäistä kertaa.

Tällaista tänään. Pikkukuusi on tänä vuonna kuistilla.


Heissan!



12 kommenttia:

  1. Hieno kalenteri, Onpa hieno lahja! Riemukkaat mummelit :))
    Eipä teilläkään näytä olevan paljon lunta siellä. Ikävä kun on sulaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole nyt yhtään lunta, vain vihreä nurmikko..ehkä sitä vielä jouluksi tulee..tai sitten ei.. tuo kalenteri on tosiaan hauska :)

      Poista
  2. Kalenteri näyttää lystikkäälle ♡ Minä sain kolmannen rokotuksen, kun oli 3 kk edellisestä. Silloin taisi olla ohjeet sellaiset. Koronaa en pelkää, mutta yritän siltä välttyä mm. pitämällä maskia töissä vaikka taidan nyt olla ainoa maskin käyttäjä. Teillä on sievä kuusi kuistilla ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuinen teko kuusi, isännän poikamies aikojen entinen :)

      Poista
  3. 🙂 Kivoja juttuja sulla ollut! Rasmus on jotenkin suloinen reppana pelkoinern, pelkää vaikka ei enää pelon aiheet ole läsnä. Hassua, miten sitä voi itsekin jollain lailla kokea jotenkin samoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasmus on niin söpö, ainokainen lemmikkini nyt. Kyllä pelko on ihmisillekin rajoittava asia..hyvin tunnistan sen itsessänikin.

      Poista
  4. Inge Löökin mummokalenteri ja -kortit ovat kivoja. Kasvihuoneilmiössä käydessäni ostan Löökin kortteja, kun niitä siellä myydään.
    Minua korona pelottaa jonkin verran, sillä poikani työkaveri kuoli keväällä koronaan. Hän oli alle viiskymppinen eikä ehtinyt saada rokotusta. Koitan elää kohtuullisen normaalia elämää maskia käyttäen, enkä myöskään tietentahtoen tunge itseäni sisätiloissa väenpaljouteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen joskus sieltä ostanut niitä kortteja. Varovaisuus varmasti kannattaa :)

      Poista
  5. Onpa todella riemastuttavan näköinen kalenteri! Ja tuo Suon villi laulu on hyvä kirja, olen lukenut sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi sen valitsinkin tuon kalenterin, että jos se toisi vähän hauskuutta :)

      Poista
  6. Erittäin hauska kalenterin kansi. Kirjoja en ole lukenut pitkään aikaan. Kasvihuoneilmiössä en ole myöskään pitkään aikaan käynyt tämä korona on tehnyt sen että vähän tulee liikuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me asutaan sen verran lähellä Kasvihuoneilmiötä, että tulee välillä käytyä siellä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)