Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 17. joulukuuta 2021

Lumetkin läksi..


 

 

Tuon kuvan jälkeen olen lisännyt tuohon ikkunaan punaisen enkeli-pitsiverhon. Nyt on lumet sulaneet ja vain vähän kuuraa maassa. Olisi se jouluisampaa, jos saataisiin vielä vähän lunta jouluksi. Kävin lenkillä, oli suht kiva sää.

Myös siivosin ja laitoin vähän lisää joulua. Pikkuisen muovikuusen laitoin nyt kuistille. Se näytti niin  pieneltä reppanalta sisällä. En varsinaista kuusta nyt sisälle laitakkaan, vain erilaisia jouluvaloja ja koristeita.

Lehti toitottaa, että paljon koronaa on taas täälläkin päin. Onneksi on kuitenkin ne kaksi rokotusta, kolmannen saa vasta ensivuoden puolella. Huomenna saan vieraita, lapsia ja ehkä myös lapsenlapsen.

Hyvää päivän jatkoa! ps. miksiköhän en saa kommentoitua toisiin blogeihin??

6 kommenttia:

 1. Monet sanoo että kommentoinnissa on häikkää. Saa nähä näkyykö tämä.
  Ihan hirveä mökä koronasta. Täälläkin uusi Nokia Arena ja siellä iltoja viettävät kymmenet tuhannet ihmiset. Onkohan totta ettei siellä korona leviä.

  VastaaPoista
 2. Sepä harmi että teiltä suli lumet. Toivottavasti tulee lisää lunta ennen joulua. Täällä lumi on pysynyt, vaikka oli pari suojapäivää. Ihana kuva muuten! ❤ Harmi ettet saa kommentoitua, toivottavasti se ongelma menee pian ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään täällä on ihan vihreä ruoho ikkunan takana..

   Poista
 3. No ainakin pakkasta on tulossa joulun ajaksi. Eipähän lennä kura ja kastu jalat.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)