Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Hyvää pakkas aamua!

 Isäntä on ollut Vivamossa harkoissa, niin meikäläinen innostui aloittamaan "joulustelun"...

Tuossa kranssissa on valot, vaan eivät tuossa päällä, kun piti vaihtaa patterit. Unikko verhot saavat tuoda jouluista punaista tänä vuonna.Nyt on siis joulustelut aloitettu, siitä pikkuhiljaa lisääntyy.

Ulkovalot pitäisi seuraavaksi laittaa, vaan on turhan kylmä. Ja odotan kunnes isäntäkin on kotona, on helpompi kahdestaan laittaa.


Tällaisen jakkaran päällysteen olen virkannut, kun sisällä on viileätä, niin on lämpimämpi istuakin ja onhan se värikkäämpi kuin pelkkä musta.
Lämpöä saadaan kakluunista :)


Meillä toinen ulkomittari näyttti aamulla 18 astetta ja toinen talon toisella seinällä näyttää edelleen 25 astetta...kumpi lie totuus.

Pakkasta kumminkin! Tuskin tänään menen lenkille palelemaan, eilen olin ja jo silloinkin oli kädet jäässä, kun oli sauvat, vaikka oli rukkaset kädessä.

Hyvää pyhää!

6 kommenttia:

 1. Kylmää on, kyllä kakluuni lämmittää! Niin kiva katsella joulun tulemista siellä ja muissakin blogeissa. Saa nyt nähdä miten itsellä väriä lisääntyisi.
  Kylmä on, en ole nyt koettanut sauvojen kanssa nenoa. On niin hankalaa kun kuvaan vähän väliä ja siinäkin jo kädet jäätyy. Tuli myös kipua olkapäähän, luulen että sauvakävelystä. Kun on vähän lunta niin sauva tärähtää, eikä sitä kestä joku mun elin tuolla rinnan ja olkapään välillä.
  Eri puolella taloa voi tosiaan olla kylmempi.
  Tänään on aurinkoa, mytta täälläkin hirveä viima, kylmyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aika "vilakka" sää on ollut tänäänkin. Ei ole oikein lenkkeily sää ollut..

   Poista
 2. Siellä on kaunista joulun tunnelmaa, ja kakluunikin antaa oman ihanan tunnelmansa. Meillä on pidetty tulta takassa. Eilen oli 20 astetta pakkasta, tänäänkin siinä lähellä. Saa nähdä kiristyykö pakkanen päivällä, kun enemmän on kyllä luvattu tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt tarvii lämpöä uunista, tai uuneista..

   Poista
 3. Joulustelun voikin aloittaa pikkuhiljaa, päivän fiiliksen mukaan :) Kivan pirteä tuo istuinpäälinen!
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)