Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Tästä se alkaa...

 

Kuva vanha!

Tänään kävin jo pikkuisen puutarhassa möyrimässä. Tulppaanit olivat levinneet lähes ruusupensaan alle, niin kaivoin niitä sieltä pois ja laitoin vapaammalle tilalle. Toivottavasti eivät kovin pistäneet pahakseen. Vielä siellä pensaan vieressä on kuitenkin myös tulppaaneja näkyvillä (siis lehdet näkyivät), niin ne nyt ainakin säilyvät, jos toiset panevat pahakseen...

Narsisseissa näkyy myös vihreät alut. Kyllä se tästä kevät lähtee. Minä en itse asiassa ole kovinkaan puutarha-intoilija, mutta kyllä sitä alkukesästä vielä jaksaa hoitaa, loppukesästä tahtoo kaikki ryöstäytyä villiksi... ja silloin jo ajattelee, että voisi pienempikin piha riittää.

Mutta näillä mennään :)

 


6 kommenttia:

  1. Keväällä luonto houkuttelee väkisinkin luokseen katsomaan ja ihastelemaan. Tästä se todellakin taas lähtee...

    VastaaPoista
  2. Vautsi, ihanaa! Vaikka ei olisikaan puutarhaihminen, niin jotenkin siitä kumminkin varmaan kaikki innostuvat, kun maasta nousee versoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on, ja kevät on lempi-vuodenaikani <3

      Poista
  3. Kevät on innostavaa aikaa! Meillä on vielä osassa puutarhaa luntakin. Itse en ole yhtään puutarhaihminen eikä minulla paljon kukkia olekaan, mutta nautin siitä, kun luontokin puhkeaa kukkaan keväällä. Ja linnunlaulua kuuluu jo täälläkin välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on niin ihanaa aikaa, lempi vuodenaikani <3

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)