Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. huhtikuuta 2021

Voi vatsaa...

 

 Kuva vanha joltakin pääsiäiseltä. Kuistilta.

 

 Viime yö meni vähän "penkin alle", kun vatsa oli niin huonossa kunnossa, ei oikein tullut nukkumisesta mitään iltayöstä,kun koko ajan piti ravata vessassa :(  Ei aavistustakaan mistä se vihoitteli, kun olin gluteenittoman ruuankin syönyt... Ehkä olin juonut liikaa kahvia. Koko yö meni pikkuhuoneen sohvalla, lähellä vessaa. Onneksi kuitenkin loppuyö nukkuessa.

 

Tosi ärsyttävä vaiva! Voi tietysti johtua siitäkin kun hermoilin sen korona-rokotus ajan tilaamisesta, enkä sitä netissä saanutkaan tilattua. Tänä aamuna sitten soitin koronan soitto-numeroon ja sieltä soitetaan sitten kun tulee vapaita aikoja. Helpotuksen huokaus!

Lisäksi on ollut hankaluuksia miehen netistä tilaaman erään jutun kanssa, sitä ollaan saatu selvitellä, mutta nyt sekin on selvä ja tilattua vaan odotellaan. Tosi ärsyttäviä vaan asiat, joita saa moneen kertaan selvitellä... ja kun ei olla mitään tietokone neroja. Mutta tähän sitä saa tottua.


Isäntä katsoo urheilua, ja sen jälkeen mennään saunaan. Ulkona on komea auringon paiste ja lisää krookuksia on pistänyt pienen päänsä esiin. Lenkilläkin käytiin miehen kanssa iltapäivällä, kun mulla oli jo parempi olo.


Kaupungissa oltiin käyty yhdessä pitkästä aikaa eilen, ja kävin kirjastosta hakemassa uusia kirjoja. Ja kaupoillakin käytiin. Villalankaakin ostin, pirteän pinkkiä, mitähän siitä tekisi..

10 astetta on lämmintä täällä nyt, näin iltapuoleen.

10 kommenttia:

 1. Vatsan kenkkuilu on ikävä vaiva ja rajoittaa monia asioita. Toivottavasti löydät siihen helpotusta. oletko kokeillut maitohappobakteerikuuria?

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti vatsavaivat ovat nyt ohi ja elo&olo helpottunut. Olen nähnyt tälle kesälle kaksi krookusta. Odotan innolla lumien sulamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi taas tällä hetkellä hyvänä, se kun vaihtelee..

   Poista
 3. Tosi ikäviä tuollaiset vatsavaivat ja muut käytännön ongelmat. Toivottavasti sauna rentoutti! Ihanan aurinkoista on täälläkin nyt. Tykkäisin käydä kävelyillä nauttimassa keväästä, mutta jotenkin olen onnistunut nyrjäyttämään nilkkani (onneksi kylläkin aika lievästi), ja olen potenut sitä jo melkein kaksi viikkoa. No, kai se joskus paranee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt vatsa parempana, toivottavasti sinunkin nilkkasi paranee pian!

   Poista
 4. On ne keljuja nuo vaivat, ehkä ite lähtisin valittamaan jo lääkärille, kun niitä on ollut pitkään. Jos epäilet jostain ruuasta tulevan, niin vois kokeilla laittaa kaikki ylös mitä syö vaikka vihkoon ja sitten kirjoittaa siihen oireet jos tulee tai ei tule. Jokuhan siellä ärsyttää suolistoa. Johan tuo stressaa, vielä jos ei saa nukkua...
  Kivannäköistä teidän kuistilla, kukkasia monta :)
  Parempia päiviä ja öitä toivoen!

  VastaaPoista
 5. voi ,miten harmillista,nuo vatsavaivat ovat niin tympeitä:(
  Olen joutunut myös itse "vatsakipujen hyökkäysten kohteeksi"
  Ei oo muu auttanu kun Litalgiin,(mua väsyttää nuo pillerit ihan mahottomasti)Niin kova kosketusarka,vatsa yhtenä yönä ,jouduin kalsarista etupuolen kuminauhan leikkamaan pois,ei mitään ylimääräistä painoa kestä,,no nyt vähän helepottaa...
  .vähän jotain normista poikkeavaa ,ei kestä olla!
  Teillä alkaa kevät jo olla ihan pitkällä.
  Oletko mitä suunnitellut kasvihuoneeseen,tomaatti?kurkku?.
  Tuo uni ois tärkeää,niin Sinulle kuin minullekkin 😴
  Nätti kuva,siina taitaa killi istua,vasemmalla puolella;)
  Mukavaa loppuviikkoa! ja paranemisia;)🤗🧡

  VastaaPoista
 6. Joo, siinä istuu Hipsu-herra :) En vielä ole suunnitellut, täytyy katsoa ...multaakin täytyy ostaa.. Onneksi on parempi olo :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)