Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 22. huhtikuuta 2021

Puuhommia

 

Kuva joskus otettu eteisestä kuistille (ikkunasta).

 Vielä on aurinkoa riittänyt, mutta ilma on jo ollut viileämpi. Ja huomiseksi kai on luvattu jo huononpaa säätä. Käytiin tänään hakemassa taas yksi puukuorma, ja saatiin se pinottua liiteriin. Osa puista on laitettu lavojen päälle ja pressun alle.

Mulla on selkä ollut vähän kipeä, siksi ei ole niin innostusta ollut noiden puiden pakkaamisella peräkärryyn ja taas sieltä liiteriin, mutta yritin saada tehtyä niin, ettei tarvitsisi kovasti kumarrella. Kun kuitenkin se on tärkeää työtä. Isäntä on kyllä yhden kaverin pyytänyt puuhommiin kanssaan ensi viikolla. Sitä ennen kyllä keritään vielä itse hakea puita.

Tänään tuli kutsu mammografiaan ensi kuussa. On se hyvä, että seurataan. Muuten ei tässä ole mitään kummempaa,  vähän allergista nuhaa.




6 kommenttia:

  1. Nätti kuva kuistista!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva minustakin!
    Toivottavasti selkä ei mennyt pahemmaksi puuhommissa. Joskus liikunta tekee hyvää, kunhan se ei ole huono liikerata juuri kipeälle kohdalle.
    Minäkin kävin nyt ensimmäisessä mammografiassa, se on tosi hienoa, että seurataan näitä juttuja.

    VastaaPoista
  3. Tunnelmallinen kuva! Toivottavasti selkäsi paranee pian. Täällä oli tullut yöllä maa valkoiseksi. Nyt paistaa aurinko, vaikka luulin että tämä olisi ihan sadepäivä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)