Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 15. huhtikuuta 2021

Pirteämpiä terveisiä :)

 


Onneksi vatsa on nyt hyvänä taas. Ja huomenna pääsen korona-rokotukseen, ja isäntäkin pääsee lauantaina! Tytär ilmoitti tänään, että yli 50 vuotiaat pääsee myös jo rokotukseen,niin mies soitti tk:n ja pääsee tosiaan lähi tk:n lauantaina. Itsellä onkin kaupungissa rokotus.


 

Tänään korjattiin, muurattiin, laavun grillipaikkaa. Ja isäntäkin sai hakea sen odottamansa paketin. Joten hetkeksi kaikki ilman ongelmia :)

Krookuksia vaan nousee sieltä täältä, ne on ihania ilopillereitä. Eilen haravoin ulkona ja kuvasin noita kukkia.Ihana sää ulkona, täytyy varmaan juoda toiset kahvit ulkona...aamupäivällä grillipaikan korjauksen lomassa juotiin kupilliset ulkona.

 

Vielä yksi vähän erilainen "kukkakuva" . Isäntä oli pari päivää sitten saanut ruuanjakelusta kolme purkkia ruohosipulia, ja suunnitellut, että laitetaan ne kasvihuoneeseen...eipä ollut muistanut, että meillä kasvaa sitä ulkonakin. Ja minä en edes mielellään saisi sipulia syödä...

No, mutta nyt niitä on :)Mukavaa päivää teillekin!

10 kommenttia:

 1. Mahtavia kuulumisia! Hyvä, että saatte rokotukset. Ei tartte odotella, että milloin on oman ryhmän vuoro. Krookukset ovat ihania kevään kukkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krookukset piristävät pihassa, ja lenkillä leskenlehdet ja sinivuokot :)

   Poista
 2. Ruohosipulit ovat kuin rairuohot tuossa ikkunalaudalla :-)
  Ihanat krookukset! Ja mahtava juttu, että saatte rokotukset molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänään sain, ei vielä ainakaan ole tullut mitään sivu vaikutuksia, joillakin on tullut lämpöä tai päänsärkyä..no , oli mulla pikkuisen päänsärkyä..katotaan tuleeko muuta..

   Poista
 3. Luin just että suunnittelevat kiurun johdolla ostoa suomeen sputnik rokote, minä henk.koht. en sitä ota, ja vähän epäilyttää tuo Astra Zenecaninkin rokote samoin Jhonssonin, paljonhan niitä on jo otettu ja edelleen otetaan,toisaalta koronakin on hengen vaarallinen tauti, niinkuin monet muutkin taudit jos tulisi se suomalainen rokote tänä vuonna, varmasti on paljon ihmisiä jotka ei ota rokotetta, toivottavasti eivät laita pakolliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain sen Pfiser-BioNTecktin rokotuksen, sen pitäisi olla hyvä. Tytär sai saman.

   Poista
 4. Onneksi olkoon rokotus-ajoista! Täällä ei kuulu mitään, on aika salamyhkäistä milloin olisi ajat itelle vuorossa.
  Aika mietoahan ne ruohosipulit on, mutta nehän kukkivatkin sitten kesällä nätisti, että käy hyvin koristeenakin.
  Mullakin on mielessä että ostais parvekkeelle niitä ja jotain yrttejä. Vaikka ei ne siinä kuumassa sitten kesällä menestykään. Basilika joskus kasvoi hurjan hienosti :) Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut rokotusajat lehdessä ja tytärkin niistä muistutteli. Nyt on ollut keväisiä ilmoja :) Hyvää kevättä!

   Poista
 5. Kauniit ruohosipuli-viherkasvit:)
  Liinat löydetty,kuvaan,ja laitan sähköpostiisi.😊
  Tänään aloitan mattojen pesun:) joulumatoilla
  Aurinkoista viikonloppua! 🌞🌷

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)