Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Tervehdys!

 


Kaunis aurinkoinen aamu on tänään ollut. Entinen naapuri on taas tulossa käymään, ja laavulla makkaranpaistoa tiedossa. Minäkin menossa makkaraa paistamaan.

Kiva, kun tuli hyvä sää, tuota makkaran paistoa on jo muutaman kerran siirretty. Lenkilläkin voisi tänään käydä, johan tässä muutama välipäivä olikin.

        -        -       -     -

 


 

Pieniä kukkia yritän suojella. ettei kukaan astu päälle.

Niin ihana keväisen lämmin päivä tänään, oltiin laavulla nuotiomakkaraa paistamassa ja nokipannu-kahvia juomassa. Miehet lähtivät vielä kahdestaan uskovien pitämään kahvilaan. Itse en nyt lähtenyt. Kävin kasvihuoneessa katsomassa. Siellä oli 15 astetta lämmintä. Ulkonakin auringossa lähes saman verran. Ensimmäinen perhonenkin tuli bongattua :)

Huomenna saa varata ajan korona-rokotukseen, sinne voi olla kyllä tungosta... ettei tiedä miten pitkälle se menee. Isäntä ei ilmeisesti vielä saakkaan, vaikka ensin niin luulin.Hän kun on minua nuorempi.


Kaunista päivää teillekin <3


8 kommenttia:

 1. Ihana päivä tosiaan tänään. Onneksi on kevät! Kaikki tuntuu valoisammalta.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on ollut keväinen, aurinkoinen päivä. Makkaranpaisto laavulla kuulostaa hyvältä. Me saimme piristystä sukulaisten tapaamisesta.

  VastaaPoista
 3. oi´´´
  mitä ihanuuksien ihanuuksia ,olet laittanut ,pienten kukkien suojaksi.
  niin ihanan ruosteisia 🤎
  Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mikä tuo rautainen, kaunis lehtikuvioinen juttu on ollut alunperin? Meillä puolestaan isännälle olisi voinut tänään rokotusta ruveta varailemaan, mutta ei olla kiirehditty. Varmaan aika ruuhkaa siinä. Itselleni vuoro tulee myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta rautaisesta "jutusta" en tiedä alkuperästä muuta kuin , että löysin sen metallinkeräys laatikosta, silloin kun vielä asuimme kaupungissa.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)