Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 19. huhtikuuta 2021

Kevät huumaa..

 Ihana kevät on saapunut, sitä ei voi hehkuttaa liikaa! Västäräkki kävelee tuolla pihanurmikolla, näen sen ikkunastani. Käytiin isännän kanssa hakemassa peräkärryllinen puita, kun sattui sellainen juttu, että eräs naapuri on muuttamassa pois loppukesästä ja tarjosi meille kasan vanhoja klapeja, jotka ovat olleet pressun alla osittain, siitä tulee useampi peräkärryllinen, hän ei enää tarvitse niitä. Ainahan sitä on kiva saada ilmaista puuta.

Eilen kuopsutin kukkapenkkejä, eli otin vanhoja kuolleita varsia pois ja sain näkyviin uudet alut. samalla otin pois kukkapenkkien reunoilla olleet kivet, ne odottavat vielä uutta  laittoa, osa oli vajonnut melkein maan sisään.

Mulle on tullut varaamani kirja lähikirjastoon, tosin odotan toistakin kirjaa... Muuten olen nyt lukenut Maria Langin dekkaria: Ei enää murhia. Muistan, että nuorena tyttönä luin hänen kirjoittaman nuorten kirjan: Varo Katja.

Nyt kirjastossa odottaisi: Nalan maailma - kirja. Sen on kirjoittanut Dean Nicholson. Muistaakseni joku esitteli sitä täällä blogeissa. Taisi olla Kirjarikas elämäni-blogissa.

 

Tässä välillä kävinkin hakemassa sen kirjastolta, samalla isäntä haki pari lavaa . Niitä tarvitaan puiden alle. Käytiin myös kaupalla syömässä jäätelöt. Kauniita kevät päiviä!6 kommenttia:

 1. Kivoja hommia ja jätskin syöntiä - kauniita keväisiä päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on taivas sininen, mutta sää on ilmeisesti muuttumassa, ainakin ennusteen mukaan, toivottavasti ei kovin kylmä tule..

   Poista
 2. Ai ihanaa, västäräkki, niitä en olekaan vielä täällä nähnyt! Toivottavasti näkyy heilurihäntä pian.
  Lukuiloa! Olen tykännyt Maria Langin dekkareista, joista on tehty tv-versiot, kirjoja en ole lukenut - miksiköhän? Olisivat varmasti vähintään yhtä kivoja.
  Kauniita päiviä sinullekin!

  VastaaPoista
 3. On kyllä nyt olleet hienot kelit, linnut laulaa niin innoissaan ja kukat nousee ihan silmissä, kellä niitä on.
  Jotenkin tuntuu, että olen lukenut joskus Maria Langin dekkareita, muttaeipä yhtään tule mieleen. Voi olla niin monta kymmentä vuotta siitä aikaa :D))
  Voisi kokeilla joskus. Mukavia kevätpuuhia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä sitä kaikenlaista puuhaa riittää, kesästä puhumattakoon...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)