Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 30. huhtikuuta 2019

Väsymystä ilmassa



Kun vasta oli pääsiäinen ja nyt on vappu heti perään, niin ei kyllä mitenkään olla Vappua valmisteltu... ei kauheesti kiinnostakaan. Tosin mies lämmitti savusaunan ja kolme vierasta oli meillä, eli miehen lisäksi kaksi muuta miestä saunomassa, ja me kaksi naista juteltiin. Saunan jälkeen juotiin yhdessä kahvia, simaa, Colaa ja syötiin voileipiä, sekä makeaa eli piirasta, munkkia ja pikkuleipiä.





Huomenna on hengellinen vappu-tapahtuma keskusaukiolla, kahden srk:n järjestämä, sinne pitäisi mennä. Tällä hetkellä tunnen oloni niin väsyneeksi kaupunkipäivän, terapian ja vieraitten jälkeen, mutta kai sitä yöllä latautuu taas uuteen päivään :)
Kaupungissa oli mahtava Vappulounas ruokailussa ja minäkin lankesin syömään sen jälkeen "jälkiruuaksi" jopa munkin kahvin kanssa...tosin samalla otin kaksi tablettia...ettei vatsa alkaisi pahemmin vaivata...eikä alkanutkaan .. pahemmin... vähän vain.













Väsyneenä ei pitäisi mitään ajatella, kun nytkin tuli kysely tuttavan lapsen hoitajaksi pariksi päiväksi, torstaisen työpäivän jälkeen, niin tuntui, että miten jaksaa... tosin silloin voi olla ihan erilainen olo. Mulla vaan on tapana "panikoida" jo etukäteen. Eikä tuokaan vielä ole edes satavarmaa.
Kirjastosta lainasin kirjan "Kupai nau - nähdään pian". Kirjoittaja on Mai Tolonen. Kirja kertoo Amerikkaan siirtolaisiksi menevistä ihmisistä. Esittelen ehkä sen myöhemmin. Nyt ei enempää, hauskaa vappua kuitenkin!











12 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta tuo etukäteen jännittäminen. Jälkeenpäin sen huomaan usein olevan ihan turhaa. Niinpä yritän itselleni hokea, ettei tarvitse miettiä etukäteen, jotenkin se kumminkin aina sujuu ja usein onkin kivempaa kuin oli kuvitellut. Tai jaksaa paremmin tms. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!
    Täälläkään ei vappua vietetä, ollaan vain. Iloista vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin siellä ulko-vapputapahtumassa. Enkä lupautunut siihen lapsenhoitoon.

      Poista
  2. Väsymystä on täälläkin. Aivovamman seurauksena mikään nukkuminen ei tunnu riittävän. Aina väsyttää, mutta en anna sen lannistaa.
    Vappu sujuu hyvin kotinurkissakin. Ukkokulta katsoo jalkapalloa ja minä luen blogeja.
    Hauskaa vappua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti saat levättyä ja nukuttua. Ei sitä monia menoja jaksa enää joka päivä. Hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan en lupautunut siihen lasten hoitoon... huomenna vaan se viiden tunnin työpäivä.

      Poista
  4. Käsittääkseni terapian jälkeen saa väsyttää. Terapiassa tapahtuu paljon. On monet tunteet ja ajatukset työssä. Joku on sanonut, että sen jälkeen on ehkä hyväksi olla vain rauhassa. Aina se ei liene mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi osasin sanoa ei siihen lasten hoitoon :)

      Poista
  5. Minullakin vappuvalmistelut ovat vain sima tehtynä jääkaapissa kattilassa, ei pulloissa, niitä ei nyt ollut. Munkkeja tytöt tahtoo, ja kait niitä tehdään. Onneksi toinen kertoi koulusssa kotsantunnilla tehdyn uunimunkkeja, joten enpä minäkään rupea keittelyhommiin. Ei huvittaisi sitä munkkitouhua lainkaan, mutta täytyy tyttöjen tähden. Ja onhan niitä kiva syödä sitten kun valmiiksi saa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten aikaan tuli enemmän vappua vietettyäkin...ilmapalloja, serpentiinejä ja sellaista, ainakin välillä. Nytkin mies osti siman kaupasta, ja munkkeja (kaupan) saatiin tuliaisiksi ja soppikselta :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)