Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Alakaapissa ja vähän pihallakin...





Aamupäivällä rupesin siivoamaan tiskipöydän alakaappia... meillä on terästiskipöydän alla tiskikone, laatikosto ja "roskis kaappi". Eli kun meidän keittiö on niin pieni, niin piti samaan tilaan saada monta toimintoa. (Yläpuolella on sitten kuivaruokakaappi ja kuivauskaappi, joka on samalla astia kaappi. Tosin meillä on astioita myös komerossa).





Eilen kun oltiin saatu niitä pieniä broileri"juttuja", niin ne olivat sellaisessa muovilaatikossa, joka näytti ihan lokerikolta. Se oli jo ollut tiskikoneessa, niinpä laitoin sen lokerikoksi yhteen laatikkoon :)














Toisessa laatikossa on ideana kuplamuovi sinitarran kanssa kiinni pohjalla, niin eivät niin mene tavarat siellä pitkin ja poikin. Tosin nyt oli niin vähän tavaraa siellä, kun tiskikoneessa oli niin paljon ottimia.














Roskis-kaapissa on pieniä pahvilaatikkoja hyllynä. Se toimii samalla mun lähi-siivouskaappina, isot siivousvälineet ovat sitten eteiskomerossa.












Liisa blogissaan "Hopeinen kuunsilta" esitteli kaksi Sarvis-purkkiansa, niin muistin samalla, että minullakin on sellainen...se oli juuri tuolla alakaapissa pikkusälän säilytys purkkina. Nyt otin sen esille ja laitoin sinne tiskiainetabletit, joita säilytän aina tiskipöydällä. Kuva tosin otettu ruokapöydällä.













Järjestelyjen jälkeen kaipasikin jo ruokaa. Jääkaapista siis kuorin keitettyjä perunoita ja paistoin niitä eliliseltä jääneeiltä paistetun brilerin palojen kanssa, mausteeksi suolaa, perunamaustetta ja maustesekoitusta (kalalle tarkoitettua, mutta käytän muutenkin).












Menin ulos syömään "omaan nurkkaukseeni" :) Josta kuva otettu kuistin ikkunasta. Siellä on kaksi istumapaikkaa vakituisesti, vaikka tuossa ei näy kuin tuo yksi... Siinähän jo viime kesänä käytin vanhoja paviljongin osia "seinänä". Yhden kapean lisäsin tänään reunaan.












Huomenna sitten taas työpäivä ja Kylätalo-tilaisuus illalla.

4 kommenttia:

  1. Blogissasi saa silloin tällöin ihania ahaa-elämyksiä, kun tunnistaa jonkin esineen lapsuudesta. Nyt se oli sarvis-purkki, meilläkin oli tuollainen!
    Ihana tuo istumanurkkauksesi, houkuttelevan ja lämpimän näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva pavijongin korvike...ei tosin sen tasoinen...mutta ei ainakaan sorru...

      Poista
  2. :) siistit on sinulla kaapit!!
    Meillä keittiökaappi remppaa suunnitteilla/uusi tiskipöytä /torista ostettiin ,matkahuollon kautta muistaakseni Ylivieskasta )Minä laitoin vanhan vahakankaasta palasen kaapin alle,hyvä pyyhkästä :)
    Mahtava idis tuo rasia!!!samoin nuo pahvilaatikot.
    Minulla on keittiön maustekaapissa Lidl-mehulaatikot,harmi ettei niitä oo enää lidlissaä:((.muoviin pakattu mehulitrat:)
    suojaisa ja viihtyisä päiväkahvi paikka.
    Työn iloa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aika suojaisa paikka, kun on kahdella puolella seinä, kun on kuistin takana kulmauksessa :) Työpäivä ja Kylätalo-tilaisuuskin menivät hyvin ...nyt on väsynyt mutta onnellinen :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)