Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 18. huhtikuuta 2019

Kirppislöytöjä sun muuta...





Kaikki taitavat olla ihan pääsiäis-fiiliksissä, mutta minä tulin tänne ihan muuten vaan kirjoittelemaan. Tänään oli työpäivä soppiksella ja pääsin vähän aikaisemmin pois töistä, niin ehdotin miehelle, että mennäänkö käymään kirppiksellä pitkästä aikaa. Onneksi hän suostui :)





Tässä kivoja (ja edullisia) löytöjä. Ihana vaaleanpunainen kulho. On siis kulho, vaikka ylhäältäpäin näyttää melkein lautaselta. Tämä oli euron.













Samaten tämä kaunis leikkuulauta oli euron.













Tällaiset sormikkaat ostin myös. Uudet, normaalihinta on ollut n.12 e, nyt kirppiksellä oli 3,50 e. Ajattelin, että onko nämä jotkut ratsastus-sormikkaat, kun niissä on hevosen kuvat, vaan ei se minua haittaa. Sormikkaat kuin sormikkaat. Tosin, vaikka oli naisten koko, olivat pikkuisen tiukat, jos eivät pitäessä löysty.














Lisäksi löysin miehelle sandaalit, jotka hän ostikin. Ei ollut turha reissu, vaikka aikaa oli vain puoli tuntia, ennen seuraavaa menoa.






Kotiin tultuamme, miehen nokosten jälkeen, menimme ulos pihakahveille ja naapuri tuli siihen autolla ja toi meille hauen. Mies perkasi sen ja minä huuhdoin, kiedoin folioon ja laitoin pakastimeen. Aikeissa on savustaa se sitten kun miehen näytelmät loppuu. Tänäänhän hänellä oli välipäivä.


En ole pääsiäiseksi ostanut vielä mitään, kun miehellä on tosiaan kahtena päivänä vielä näytelmiä, ja hän syö siellä, niin syön mitä jääkaapista tai pakasteesta löytyy. Soppikselta saatiin kotiin lisäksi pullaa, karjalanpiirakoita, leipää, maitojauhetta ja hilloa :)

Jonkun mielestä tää on köyhäilyä .... kirppistely ja ilmaisruuat... mutta onhan se kiva, että rahaa säästyy laskuihin ja muuhun kun saa jotain ilmaiseksi tai halvalla. Tänään(kin) oli tosi lämmin päivä, aamulla laitoin "välikausi-takin" kun lämpötila oli nollassa, mutta päivällä tarkeni paitasillaan.





Jos joku haluaa lukea rukousvastauksista ja Jumalan huolenpidosta, niin kurkkaa Kotimatkalla-blogiini. Linkki sivussa. Hei-hei!






12 kommenttia:

  1. Tänään on ollut mahtavan ihana päivä. Mukava kuulla, että siellä sujuu leppoisissa merkeissä. Ihana yllätys se hauki.
    Kaunis kulho ja leikkuulauta, minäkin olisin tarttunut noihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huvitti, kun äsken kävin You Tubessa katsomassa yhtä laulua, niin jo viereen "suositeltu sinulle" palstalle oli tullut "Hauen perkaus ja fileointi"...kyllä meitä "pidetään silmällä :)

      Poista
  2. Mitä tarkoittaa köyhäily??
    En ole koskaan kuullutkaan. Ottaisin mielelläni ilmaisen ruuan, mutta en ole onnistunut sellaista löytämään.
    Vanhemmat aikanaan opettivat, että ruokaa ei saa heittää menemään. Tietenkin saa, jos se on pilaantunutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ollaan opittu vanhemmilta säästäväisyyttä :)

      Poista
  3. Voi miten ihanat löydöt olet tehnyt, niin kivannäköinen tuo kulho...ja aivan ihanan värinenkin:) Leikkuulautakin niin suloinen! Minusta on ihana käydä kirppiksillä kun ei koskaan tiedä millaisia aarteita siellä vastaan tulee:) Niin kaunista pääsiäistä♥ Mukavaa pääsiäisen aikaa♥

    VastaaPoista
  4. Ihania kirppis löytöjä! Olet tehnyt.
    kirpikset/kierrätyskeskukset aarre-paikkoja:)

    VastaaPoista
  5. Hyvät löydöt. Joskus löytää aarteita. :)

    VastaaPoista
  6. Hienot löydöt, varmaan ois itekki ostanut tuollainen pinkin kulhon eurolla! Kiersin vähän aikaa sitten kaikki kirppikset täällä, mut en löytänyt. Etsin istutusruukkuja parvekkeelle. Ostin sitten kalliilla, kun ei käytettyjä löytynyt.
    Hienoa kun on sellainen paikka, josta saa ruokia. En minäkään pidä sitä köyhäilynä. Monethan käy jonottamassa ruokia avustuspisteistä. Jos saa vielä jonottamatta niin hyvä on.

    Huomenna laittelen minäkin ruokia enemmän, tänään syön vain salaattia, eli kevyesti :)

    VastaaPoista
  7. Tuo kulho olikin niin söpö! Minä söin tänään lounas-ruokalan jämäruokaa jauhelihakeittoa, jonka olin jo aiemmin sulattanut pakasteesta :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)