Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. huhtikuuta 2019

Pääsiäistunnelma kohoaa :)



Ihanan aurinkoinen päivä, aamusta oli kyllä kylmä tuuli ja pakkasta. Käytiin Elmon kanssa taas lenkillä. Mentiin tietä ja tultiin metsän kautta takaisin. Metsässä oli lämmintä, kun siellä ei käynyt tuuli. Muutenkin on jo aamusta lämmennyt. Hetken istuin pihallakin suojaisessa nurkkauksessani.






Miehen antamat tulppaanit eivät ole kunnolla auenneet ollenkaan...no kauniita ne on silti, kimppu oli maksanut kuulemma vaan euron ( :) ), joten ei ihme. Leikkasin vielä toisen kerran uudet imupinnat ja laitoin veden joukoon vähän sokeria.














Kuistilla kukkii edelleen nämä narsissit.















Olin joskus päällystänyt turkoosilla ja keltaisella langalla tuollaisen metallirenkaan, laitoin siihen nyt pääsiäiskoristeen. Koriste on limenvihreä, vaikkei oikein ikkunaa vasten kuvassa näykkään.














Ulkona pyykit liehuu narulla. Kiva kun saa jo ulkona kuivattaa pyykit :) Jossain päin tuntuu olevan vielä takatalvi, mutta täällä kyllä suli vähäiset uudet lumet pois ja vanhatkin on melkein kokonaan sulaneet. Toisen kukkapenkin päällä oli kauan lunta, mutta nyt nekin on suurinpiirtein sulaneet ja paljon pieniä narsissinalkuja näkyy siellä...olen piilotellut sinne vanhoja mininarsissin sipuleita joskus...







Saatiin eilen mämmiä ja muutakin hävikkiruokaa kylätalolta, mutta minä en taida kyllä mämmiä uskaltaa ottaa...mies jo aloittikin eilen sen. Eilen olikin kiireinen päivä, kun ensin oli työpäivä soppakirkolla, kirjastolta hain varaamani kirjan: "Kiltteydestä kipeät", ja sitten ilta Kylätalolla, jossa oli meidän vetovuoro.
Tänään mies on ollut taas näytelmäharkoissa ja on viikonloppunakin. Sunnuntaina on Pääsiäisnäytelmän kenraaliharjoitus, johon menemme tutun kanssa katsomaan, kun hänenkin mies on näytelmässä mukana...ihan ensimmäistä kertaa. Meidän isännällä on jo ties monesko kerta.








Vanhoja pääsiäiskortteja olen laittanut koristeeksi seinälle.













Eli pääsiäistunnelmissa jo ollaan...pikkuisia suklaamunia pitäisi vielä ostaa...enkä muistanut ostaa mitään mahdollisia virpojiakaan varten...hmm...






Leppoisaa viikonloppua <3










7 kommenttia:

  1. Ihana pääsiäistunnelma ja kauniita kukkia! Meillä on vielä paljon lunta. Tiet ovat onneksi sulaneet. Olen matkalla Helsinkiin marttojen ja Luontoliiton koulutukseen, ja odotan innolla nähdä miten pitkällä kevät on. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kivoja pääsiäisjuttuja olet laittanut. Mukava että olette päässeet jo eroon lumesta, meillä on vielä aikamoiset nietokset. Hyvää pääsiäisen odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä täällä metsissä saattaa olla vielä lunta, muuten ei juurikaan. Tänänkin metsälenkillä koiran kanssa oli jonkun matkaa lumista. Kiitos Anneli A! Samoin sinne.

      Poista
  3. Kivoja pääsiäisjuttuja! Hieno tuo bambi, mikä näkyy hiukan yhdessä kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään siitä...kierrätyksestä taisin sen löytää joskus :)

      Poista
  4. ..Nättejä pääsiäisjuttuja:),kukat yllättävän hyvät vielä,ehkä kuistin ansiota:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)