Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 26. huhtikuuta 2018

Torstain tuumailuja


Ihanaa, tänään paistaa aurinko...jospa väsymyskin alkaisi helpottaa. Varsinkin kun viime yönäkin nukuin 9-10 tuntia. Liekö tuo vatsavaivakin vaikuttanut väsymystä. Onneksi se taitaa nyt olla jo parempi. Eräs ystävä soitti eilen ja sanoi, että kyllä mun kannattaisi pyytää pääsyä tähystykseen, ja mieskin oli samaa mieltä....toisaalta, kun eihän tuo vaiva kuitenkaan ole jokapäiväistä, jos se olisi jotain vakavaa, kai se tuntuisi joka päivä..hmm... Eilen oli aamusta viileää ja sateista, niinpä piti sytyttää tuli uuniin.


Iltapäivällä oli jo parempi sää ja käytiin miehen kanssa kävelylenkillä. Alussa oli viileä tuuli, mutta kun aurinko alkoi enemmän paistaa, niin sitten olikin jo hiki. Illalla miehellä oli menoa, niin aloin taas harjoitella kirjomista, kun sitä en olekaan elämässäni juuri harrastanut. Mulla ei ole kirjontakehystä,paitsi sellainen super-pieni, jossa pystyisi esim. yhden keskikokoisen kukan kirjomaan. Niinpä harjoittelin ihan vaan vapaalla kädellä kangaslaatikostani löytämääni pellavaliinan palaan. Tuossa, mistä lie tulleesta, pellavan palassa oli kolme sivua ommeltu ja yksi oli leikattu reuna. Niinpä ompelin sen neljännenkin reunan, tosin vasta sen jälkeen kun olin kirjaillut siihen jonkunlaisia kukkasia...enhän tiennyt tuleeko siitä mitään...

Tässä valo värjäsi liinan värin oudoksi, alemmassa kuvassa liina on oikean värinen.


Sellainen pikku näperrys.


Tällaisen kuvan laitoin nyt tietokoneen näytölle taustakuvaksi, muutamia vuosia sitten otettu meidän talosta.

Ajattelin aamulla, kun sitä katsoin, että näyttää niin kivalta ja suojaiselta paikalta tuossa kuvassa, oikeasti täällä ei juurikaan ole näkösuojaa,kun on aukealla paikalla tien vieressä...itse kun olen tämmöinen "erakkoluonne" kaipaisin joskus vähän enemmän yksityisyyttä pihassakin... no se on vaan sellainen tunne. Eikös Raamatussakin sanota, että apostolitkin olivat "kaiken kansan katseltavina" :)

10 kommenttia:

 1. Onpas mukava kuulla että maha oireet helpottavat.
  ja olet saanut nukuttua,uni on tärkeää:)
  Minä olen pikkulikasta lähtien tuon mahan kanssa yrittäny tulla sinut,nyt kun ei ole muuta kuin aikaa,,olen tutustunut ja perehtynyt vatsaoireisiin ja tiedän tarkkaan ,mitkä asiat vaikuttavat,hyvään vointiin ja mitkä saavat vatsani kipeäksi.Olenkin onnellinen kun nyt lääkäritkin ja tutkijat ovat tunnustaneet :VATSASSA TOISET AIVOT"
  Kaikki hermoilu tuleviin tapahtumiin,loppukuusta rahahuolet,rahan riittämnen lääkkeisiin ,jopa äkkinäinen ja ennalta arvaamaton ilo,yllätys,.....senkin tunnen mahassani/mahahermoissani.Elikkä ilot ja surut,murheet ,murehtiminen.yleensä alakulo,siinä minun kaikki nuo plus sata muuta elämän koukeroa:)
  Vaikuttaa teidän talo ihan oikeesti suojaselta paikalta,jännästä kuvakulmasta oletkin kuvannut.
  Meidän tonttia kierää sankka kuusiaita,piha varjoinen isojen kuusien takia,minä tykkään ainavihreistä puista:)
  Oikein mukavaa torstaipäivää, sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä vatsa reagoi myös monenlaisiin asioihin, ja välillä ihan vaan ruokaan...

   Poista
  2. kyllä.
   just sitä minä tarkotin että "vatsa reagoi jokaisella eritavalla,on laktoosijutta,keliaakijuttua,närästykset.ym.
   Meillä jokaisella OMA VATSA:)
   kaikki mitä kirjoitin ,on minun omia tuntemuksia,minähän en tunne muiden elämää kuin vain omani ,niinkuin vatsanikin :)

   Poista
 2. Meilläkin piti tänään lämmittää leivinuuni, kun tuntui kylmältä sisällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pilvinen tai tuulinen päivä jotenkin viilentää asunnon...

   Poista
 3. Kiva että vatsa jo parempi! Hyvähän se vaan on että tutkittaisiin kun pitkään on vaivoja ja niitä kuitenkin aina vaan tulee..Kaunis kukkaliina! Leppoisaa loppuviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsoa mitä tuon vatsan kanssa tekee, vähän pelottaa vaan ne tähystykset, jos sinne pitäisi mennä :(

   Poista
 4. Tykkään tuosta liinastasi:) Toivon, että saat mielenrauhan sen vatsa-asiankin suhteen.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)