Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 5. huhtikuuta 2018

Sumua ja leipomista



Tänään mies lähti aamulla jo ennen mun heräämistä kaupunkiin, auto meni korjaamoolle ja mies itse sillä aikaa käy soppakirkossa ja hengailee kaupungissa. Illalla sitten on taas Kylätalolla hartaus, jossa tällä kertaa me olemme vastuu-vuorossa. Eli ei nyt tule ketään muuta pitämään puhetta, mutta "todistaja" eli uskostaan kertova on jo pyydetty valmiiksi. Toivottavasti musiikkiväkeä ilmaantuu myös. Tällä kertaa ystäväkään ei kerinnyt leipomaan sinne, joten luultavasti mennään osto pullalla, en oikein luota omiin leivonta taitoihini, kun ei koskaan tiedä miten ne leipomukset onnistuu :(









Ulkona on sumuinen päivä ja ulkomittari näyttää +6 astetta. Facebook muistutteli mua äsken vuosi sitten julkaistusta kuvasta, jossa leskenlehdet kukkivat. Nyt ei niistä ole vielä tietoa.









Tuohon asti kirjoittelin aamulla. Tässä välillä tein tonnikala-metvurstipitsaa ja leivoin nyt kuitenkin samalla banaani-suklaa kakun. Tässä ohje kirja kakulle.



















Se on vielä jäähtymässä, joten en tiedä miten se onnistui, siihen tulis vielä vähän kuorrutusta ja sit voi maistaa yhden kapean palan, että kelpaako se Kylätalolle...vai pitääkö jättää kotiin viikonlopuksi :) Ja onko se liian pieni kylätalolle...en ole koskaan ennen tehnyt tuota kakkua, niin en tiennyt laittaa isompaa taikinaa.















Tässä valmis kakku








Äsken kun siivoilin keittiötä leipomisen/ruuanlaiton jäljiltä, niin kaksi joutsenta lensi ja laskeutuivat tuohon meidän vastapäiselle pellolle. Ja lintulaudalla oli töyhtötiainen, tavanomaisten tali- ja sinitiaisten sijaan. Joutsenet näkyvät edelleen olevan tuolla pellolla. Ja nyt sinne on tullut myös viisi kurkea. Se on kevät nyt :)






Mukavaa kevättä :)


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)