Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Kevätväsymys!Siitäkö lie kyse, kun ainakin kolme-neljä päivää olen nyt ollut tosi väsynyt. Koko viikonlopun ja edelleen. Tänään nukuin jopa päikkäritkin kaupungista tulon jälkeen, vaikken normaalisti saa päivällä nukuttua. Ja illalla menin jo 9:ltä sänkyyn, enkä lukemaan, vaan ihan nukkumaan...heräsin yöllä kolmen maissa, kun Rasmus naukui, se oli poikkeuksellisesti jäänyt illalla sisälle ja silloin yöllä halusi ruokaa ja sitten ulos. Sen jälkeen nukuin vielä 7:n asti.


Kaupungissa kävimme, minä tavanomaiset paikat läpi...eräs kauppa, kirjasto ja kirppis. Sen jälkeen diakonia-ruokailuun, jossa saimme ihanan vappu-lounaan.
Pöytä oli koristeltu vappuiseksi ja oli kaikenlaista vappuherkkua: salaattia, pikkulihapullia, pikkunakkeja, silliä, lohta, perunoita, munakokkelia, patonkia ja maustettuja levitteitä, nams! (Eipähän tarvitse kotona vappulounasta syödä :)

Jälkkäriksi kahvia, juuri paistettuja munkkirinkeleitä ja simaa.
Puhumassa oli edesmenneen evankelistan Kalevi Lehtisen vaimo Leena Lehtinen. Hän puhui kätketystä vihasta, mitä se tekee ihmiselle, jos sitä ei saa purettua.

Pois tullessa poikkesimme vielä eräässä ruuanjakelupaikassa tuttuja tapaamassa ja sieltä saimme kotiin leipää ja hedelmiä, sekä ruokakaupassa ostoksilla.
Olen lukenut tässä välillä edelleen sitä Viimeisten päivien vaellus-sarjaa, nyt on yhteensä 8 osaa luettu, ja seuraavat kaksi varasin taas kirjastosta. Nyt sillä aikaa lainasin nämä kaksi kirjaa:
Linnea Alho: "Todistaja" sekä Geraldine Brooks: "Kirjan kansa." Kummassakin ilmeisesti mennään vuorotellen menneisyyteen ja nykyisyyteen... en tiedä miksi minulle on nykyisin useampiakin tuon tapaisia kirjoja "sattunut" tulemaan luettavaksi... onko mikään sattumaa...

Itsekin olen omaa "elämäntarinaani" kirjoittanut.
Tein tv:tä katsoessani toiset kierrätys-helmet, autonistuimen pompulasuojan helmistä. Eli päällystin pompulat pujottelemalla neulan kanssa lankaa pompuloiden ympärille. Aiemmat tekemäni ovat nuo jossa on välissä ruskeita helmiä, uusissa on vaaleita puuhelmiä välissä.Väsymyksen lisäksi tuli taas vatsavaivaa, jonka takia en lähtenyt miehen ja hänen tuttavansa kanssa yhteisen tuttavamme luo kylään, vaan miehet lähtivät kahdestaan ja minä sain jäädä kotiin lepäämään. Ihan hyvä... olisi ollut vaikeata istua kylässä, kun mahassa kiertää. Nytkin tulin vain lopettelemaan tämän aiemmin päivällä kirjoittamani postauksen loppuun. Heippa!6 kommenttia:

 1. Muistan hyvin noi autoistuin suojat. Hyvä kun kierrätät.Kiva ei oo olla kylässä jos mahassa kiertää.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi että tuo vatsa taas kiusaa:( toivottavasti se helpottaa pian ja väsymys myös! Ehkä ainakin sitten kun tulee taas kauniita aurinko päiviä, ne tuntuvat jotenkin niin piristäviltä! Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo helmet! Kyllä pienet päiväunet piristäisi, jos saa unen päästä kiinni. Minä saatan usein ottaa sellaiset puolentunnin unet. Sen ajan olen huomannut itselleni aika sopivaksi. Tiedän, että monille se päivätorkku ei oikein luonnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen ei tarvii päivälläkään kun mennä sänkyyn ja lukea pari riviä, niin jo nukkuu :)Olen kyllä itsekin huomannut, että yllä se piristää, jos hetken torkahtaa, mutta yleensä vain makaan ja luen vähän aikaa ja sitten laitan kahvin tippumaan, piristykseksi :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)