Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Nukkeja, nalleja sekä me :)
Tulipahan tyhjennettyä "turhasta" yläkerran aulan sohva. Sinne kerääntyy aina talvella kaikenlaista tavaraa. Siellä istuu aina mun nuket ja nallet, nyt ne oli siellä kaiken muun "romun" joukossa. Nyt he pääsivät avarimmille vesille.Omiani entisiä ei ole noista mikään, mutta tuo keskimmäinen poikavauva Tommi on mun keskimmäisten lasten entinen ja ollut myös lapsenlapsilla.
Tyttövauva on kirppikseltä ja 70-luvun nukke "nostalgia-kaipuussa" ostettu joskus nettikirpparilta. Nalleista ruskea ihanan pehmoinen on ystävältä saatu, vaalea puettu nalle kierrätyskeskuksesta ja musta-valkoinen nalle,jolta puuttuu nenä on jostain pelastettu.
Selkänojalla olevassa pikkuisessa matkalaukussa on nuken vaatteita.

Tämä kuva on yläaulan seinältä.
Tuo Tuhkimo-ryijy on tullut talon mukana ja pieni "kuvakudos" on äidin tekemä. Pieni punainen takki on tietääkseni ollut minulla ja siskollani pienenä.
Tällaista yläaulasta- eli vintin rapusta.


Tänään on mun ja mieheni 17-vuotis hääpäivä ja kerkisin jo nolata itseni,kun laitoin Face Bookiin, että 18-hääpäivä...vanhuus ei tule yksin.. Siis 17-vuotta sitten tahdoimme maistraatissa ja seuraavana päivänä siunattiin avioliittoon seurakunnassa, jossa oli myös hääjuhla. Emme yleensä ole sen kummemmin hääpäivää viettäneet, monesti se on mennyt ohikin ilman muistamistakaan... Tämä kuva silloin maistraatissa.

Ja kierrätysihmisenä voi mainita, että meidän kummankin puvut olivat kierrätettyjä. Muistan kun pukeuduimme niihin, niin nuorimmainen (edellisestä avioliitosta) joka oli silloin viisi vuotias, sanoi: "Te ootte ihan kuin prinssi ja prisessa", kauniisti sanottu :)


8 kommenttia:

 1. Kauniit prinssi ja prinsessa. Onnea yhteisistä vuosista♥

  VastaaPoista
 2. Onnea Teille! Tämä 20.4 on ollut monelle se "onnen päivä". Oma muistoni tältä päivältä vuosien takaa on tuskainen, sillä hetkellä jo tiesin...

  VastaaPoista
 3. Onnea hääpäivänä! Äitini ja isäni hääpäivä oli 18.4. vuosia olisi tullut täyteen 53v jos isä eläisi. Siihen on vielä itsellä matkaa. Yhteiselämää 28v ja naimissa 18v. :)

  VastaaPoista
 4. ihania nukkeja:) Tommi on saanut olla monelle nukke-äidille ja isälle nukke vauva;)
  Sinulla kodikas tuo yläaula:) luokseen kutsuva.
  kaunis ryijy,ovatko hatut sinun "kesähattuja,".?
  punainen takki ,kuvaappas joskus läheltä,saamme ihailla sitä.hyvin näyttää säilyneen.
  ja Paljon Onnea! lasten suusta se totuus tulee....
  Minä en koskaan voi viettää hääpäivää...me vain seurustelemme ,43 vuotta yhteistä taivalta takana päin.
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siipirikko! Tommin halusin säästää,kun lapsenlapset luopuivat siitä,onneksi tytär kysyi haluanko sen :)Nuo olkihatut on mun ja nahkahattu miehen entinen. Olen tuosta punaisesta takista joskus postannut, ehkä esittelen sen uudelleen. Teillä onkin pitkä yhteinen polku!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)