Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Mustavalkoista ja pinkkiä

Minulla on ollut kierrätyskeskuksen ilmaisista otettu vanha mustavalkoinen lastenkirja. Olin repinyt siitä ne sivut talteen, joissa oli sivun kokoinen kuva. Ajatuksena, että voisin ne johonkin käyttää. No, aikaa on mennyt useampia vuosia, eikä ole tullut mihinkään käytettyä... Eilen sitten tuli mieleen, että laitan ne johonkin seinään, kokeilin useampaankin paikkaan, mutta loppujen lopuksi teinkin vain pikkuhuoneen seinälle kuvakollaasin.

Minusta nuo eläinkuvat on kivoja :) Ihan sinitarralla ne kiinnitin.


Mustavalkoisuuden vastapainoksi pinkkiä, kukkiva kaktukseni, ihana sekin :)


Tänä aamuna vaihdettiin miehen kanssa autoon kesärenkaat autotallissa. Kun autotalli on notkelmassa ja siellä on vielä mutaa, vettä ja jäätä ulkona, niin arvatkaapas vaan, kun mies lähti ajamaan sieltä takaisin etupihalle, niin jäi kiinni mutaan, mä työnsin ja menikin vähän matkaa eteenpäin, mutta sitten juuttui niin kiinni, että roiskutti vaan auton ihan mutatäpliin :( Laitettiin vajonneen pyörän alle sellainen liukkaan kelin "levy", en tiedä mikä sen nimi on, niin sitten sai ajettua sen ylös etupihalle.


Mutta sen jälkeen saikin käydä venerannassa sen pesemässä... Käytiin myös mittaamassa renkojen ilmanpaineet sekä kahvilla, ja syötiin kevään ensimmäiset ulkojäätelöt kaupan pihassa. Aurinko oli ruvennut paistamaan ja oli kaunista ja lämmintä. Takaisin tullessa näin kevään ensimmäisen perhosen, nokkos-sellaisen :) Kyllä kevät on ihanaa aikaa <3
4 kommenttia:

 1. meillä taitaa olla "se SuloVileen tauti vai oliko se syndrooma:)

  nättiä eläin kuvia,
  ihan seleväst kevät kaktus,kevään värinen:)

  VastaaPoista
 2. Mistä ihmeestä ammennat noita askartelu- ja tuunausideoitasi? Olet kyllä taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä netistä, lehdistä, kirjoista ja joskus omasta päästänikin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)