Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Huhtikuu - kevätkuu

Kevät on ihmisen parasta aikaa...ainakin kevätihmisen :) Saa nauttia auringosta, lämpenevästä säästä, sulavista hangista ja esiin paljastuvasta maasta, kuitenkin ilman paineita tekemättömistä puutarhatöistä ja huonosta puutarhan hoidosta.
Kyllä se kesä sieltä niin äkkiä hyökkää päälle :)

Eilen oltiin miehen kanssa Hesassa lääkärireissulla, ihan hyvin se nyt menikin, saatiin parkkipaikkakin ja lääkäriaikakin oli ihan oikeaan aikaan, ei tarvinnut kauaa odotella. Takaisin tullessa käytiin Nummelassa Hesessä hampurilaisella, kierrettiin yksi kirppis (ei mitään mielenkiintoista) ja käytiin Lidlissä.


Kotiin tultua parturoitiin Elmo, tai ainakin yritettiin, se ei todellakaan ole Elmon mielipuuhaa. Mies piti siitä kiinni ja minä saksin pitkää,takkuista talviturkkia lyhyemmäksi...Elmo kiemurteli, tärisi ym. Ehkä sitä leikkuuta pitää vielä parannella joku päivä...Palkkioksi Elmo sai koiranmakkaraa ja me juotiin kahvit pihalla. Selkään vaan otti se parturoidessa kumara asento, niin että piti hetkeksi mennä pitkäkseen sen jälkeen.


Eilen oli aamulla maa valkoinen,kun yöllä oli satanut lunta. Äitini viljeli paljon vanhoja sanontoja puheessaan, niinkuin esimerkiksi "uusi lumi on vanhan lumen surma"....mikä pitääkin paikkaansa. Tänään on jo paljon sulempi piha, kuin pari päivää sitten. Nurmikollakin on jo pälviä ja etupihalla alkaa kukkapenkit paljastua pikkuhiljaa. Ja takapihallakin on jo tämän verran sulaa :)

Nuo kuvat on todellisuutta tänään, mutta katsotaas miten esimerkiksi vuosi sitten oli laita, 10.4.-17
No, tuosta nyt on vaikea sanoa oliko kevät miten paljon edellä....


Kaksi vuotta sitten 16.4.-16No, ehkä kevät on vähän myöhässä,talvi oli pitkä ja kylmä, ja onneksi takanapäin...kevättä tervehdimme riemulla, ja ikkunan ulkopuolella oli just mustarastas :)
Mukavaa päivää teille <3
4 kommenttia:

 1. Sanopa muuta, onneksi talvi on takanapäin. Ja nyt on ihan parhaat hetket käsillä, uutta maata paljastuu koko ajan mutta nurmea ei tarvitse vielä leikata yms!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan koko ajan enemmän tulee merkkejä siitä alkavasta keväästä..ihanaa❤ Kiva kun lääkäri reissu sujui hyvin! Voi Elmoa..onneksi sai makkara palkan:) Leppoisaa viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmo-reppana on kyllä ihan omanlaisensa tapaus :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)