Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Siivousta, marjoja ja sanaa

 Eilen jatkoin vielä siivousta yläkerrassa, sain ompelupöytäni pölyn alta esiin. Sen seutu on niin täynnä kaikkea ompelu tavaraa , samoin kuin pöydän takaosassa oleva hylly. Nyt ainakin pölyt väheni siitä. Tosi vähän on tullut aikoihin ommeltua. Nyt se olisi ainakin pölyttömämpi.

Sen pöydän kanssa meni niin paljon aikaa, että muu makkarin siivous jäi.

Eilen näin kun linnut olivat marjapensaassa syömässä punaherukoita, niin menin sitten itsekin poimimaan niitä, vaikka vähän väkeviä osa on vielä. Poimin vain punaisemmat. Ne on nyt kellarissa ja ajattelin huomenna tehdä mehua. Jos laittaisi siihen joukkoon vielä pakasteessa olevat viimevuotiset mustaherukat ja tekisi sekamehua. Kun ei niitä viime vuotisia mustaherukoita ole tullut muuten syötyä.

 

 


 

 

 Vielä illalla käytiin "ulko hartaudessa", eli sellaisella "vuorella" oli Jumalan palvelus ja ehtoollinen.  Ja sen jälkeen kahvit. Paljon oli porukkaa, ja tuttujakin. Mulla vaan oli vessahätä, niin lähdettiin aika pian sen jälkeen kotiin. (Koska wc:tä ei siellä sentään ollut..enkä sentään viitsinyt pusikkoon mennä :).

 Että sellaista.





8 kommenttia:

  1. Kaunis ulkohartauspaikka! Kesällä onkin hienoa, kun voi luonnon keskellä pitää jumalanpalveluksia ja hartauksia.
    Hyvää elokuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paimenten kirkko on kauniissa paikassa kallioiden päällä.Samoin sinulle hyvää elokuuta..syksyä kohti mennään..

      Poista
  2. On kaunis tuo paikka tosiaan! Sama vika täällä, tänään näin linnut marjapensaassa herkuttelemassa. Enkä tiedä ovatko marjat edes täysin kypsiä vielä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka keräsin vain punaisemmat, niin aika väkevää mehua tuli, no, täytyy laimentaa sokerilla :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. On kaunis paikka tuo, ja jo meno sinne on erikoinen, kun on enimmäkseen kalliota se kulkutie..

      Poista
  4. Olen syönyt, siis ostanut kaupoista mustaherukoita koko talven. Aamupalalla syön aina jotain marjaa ab-jugurtin kanssa. Nyt alkoi olla mustaherukat kaupasta lopussa. Niiden kirpeyteen tottuu kyllä. Onneksi kohta kypsyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eivätkä taida ihan niin mielellään linnuille kelvata. Minä laitoin pakasteesta vanhat mehuun punaherukoiden kanssa, kohta saa pensaasta uusia :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)