Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Sataa, sataa ropisee..

 


 Aika reippaasti tulee vettä. Mitenköhän Vivamossa, siellä on harkka päivä tänään. Sinne isäntäkin meni ja hänellä on myös lääkärissä  käynti samalla reissulla.

Kesän viimeinen soppakirkko/kesäkahvila on myös tänään, sinne ei meidän tie nyt vie.

Ikävä yllätys oli aamulla, kun tulin alas...Minillä oli alkanut taas menkat, ja verta oli siellä täällä.. Piti kaivaa "juoksuhousut" esiin. Lisäksi se oli ilmeisesti ukkosta pelätessään repinyt pikkuhuoneen laverin patjaa, joka oli tosin jo aika huonossa kunnossa muutenkin. Täytyy katsoa kannattaako sitä ruveta uudelleen päällystämään, vai kaivanko vintistä päällystämättömän vaahtomuovipatjan..siellä muistaakseni on sellainen...isäntä joskus remontin aikana nukkui vintissä, makuuhuoneen ollessa remontissa.

Mini on "hössöttänyt" koko aamun, pyörinyt mun jaloissa, pelkäsi varmaan että alkaa ukkostamaan taas. Ei onneksi.

No, nyt kerrankin tulee kunnolla vettä, eikä vain pikku ripaus, niinkuin välillä.

Mites siellä, sataako vai paistaako?

4 kommenttia:

  1. Hei vaan Sesse, pitkästä aikaa kommentoin nyt blogiasi, vaikka luen sen aina. Tyttökoirien, varsinkin isojen, juoksuajat ovat hiukan haasteellisia hoitaa, kun "sitä" tipahtelee joskus aika paljon. Meillä oli aiemmin kaksi tyttöberniä, joten "niistä" on hyvä muisto. Nykyinen poikaberni Jymy-Jami menee sekaisin, kun juoksuinen tyttökoira on lähettyvillä. Istui aamulla terassilla ja luulin, että olen tullut kuuroksi, kun oli niin hiljaista joka puolella. Täällä Ylöjärvellä ei sada, mutta taivas on pilvessä. Hyvää kesän jatkoa, Sesse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Anneli! Nyt tuli lisäksi Minille ripuli, (huokaus), eteisen lattialle tuli tarpeet :( Käytin sitten sen ulkona ja sinne teki vähän lisää. Onneksi meillä oli eläinten ripulilääkettä entistä, niin annoin sitä. Toivottavasti vatsa rauhoittuu...

      Poista
  2. Täällä Rovaniemellä on tullu vettä harva se päivä hellejakson jäläkeen. Hyvää kesän jatkoa kuitenkin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)