Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2022

Mikään ei innosta..

 


 Tänään koiralenkillä kohtasimme Minin kanssa hyvin pienen koiran ja emäntänsä. Oli huvittavaa kun nuuskivat toisiaan Mini jätti ja pikkuriikkinen, melkein taskuun mahtuva koira. Hyvin ystävällisesti suhtautuivat toisiinsa, ei mitään ongelmaa :)

Lenkillä katselin myös, että mustikat alkavat punertua, muutaman mustikan maistoin, mutta olivat vielä väkeviä. En ole kyllä oikein mitään saanut aikaan, mutta kai sitä pitää yrittää ainakin vadelmia kerätä, sitten kun kypsyvät, niinkuin viime vuonnakin. Nyt taitaa olla menossa viimeinen  vadelmahillo purkki. Ja mehuja tehdä sitten kun on niiden aika.

En tiedä miksi olen entiseen verrattuna niin saamaton ollut tänä kesänä. Jotenkin väsynyt kaikkeen. Eikä oikein mikään huvita.

Mutta toivotaan parempaa. Ensi viikolla alkaa jo kylätalo-tilaisuudetkin. Kohtahan se kesäkin on ohitse. Muistan kun tein niitä päiväkoti-sijaisuuksia, niin eräänäkin syksynä kun elokuu alkoi, niin heti melkein alkoi kylmät säätkin.

Saa nähdä miten nyt. Toivottavasti en masentanut teitä.


5 kommenttia:

  1. Et suinkaan masentanut. Aloin toki miettiä, oliko niissä sinun veriarvoissa jotakin häikkää, mikä selittäisi tuota mielialaa. Useinhan tuommoiselle löytyy ihan selkeä selitys - ei tarvitse olla kysymys mistään mielialan vaihteluista tai lievästä masennuksesta. Ja kun ei sinun kohdalla voi edes vanhuuttakaan syyttää. Seuraavalla kerralla kun käyt hoitajaa tai lääkäriä tapaamassa, niin ota puheeksi, jos koet, että olotila on pysynyt samanlaisena. Tuohon kun ei ihan auta sekään, että tuttavat sanoo "koitahan nyt piristyä".

    VastaaPoista
  2. Elämä on vaihtelevaa, aina ei huvita tai jaksa innostua oikein mistään. Ja sitten taas voi ajat muuttua niin, että intoa piisaa vähän kaikkeen.
    Voimia sinulle ja hyvää heinäkuun loppua!

    VastaaPoista
  3. Kyllä se tuo olotila kuuluu ihan normaaliin elämään, kuka pystyy aina olemaan iloinen ja onnensa kukkuloilla.

    VastaaPoista
  4. Niin, sitä samaa on ollut täälläkin. Korona on vienyt paljon alaspäin. Ehkä tää tästä alkaa parantua, jos yskittäminen vähenee. No ainakaan se ei korjaa tilannetta, jos joku sanoo että "koetahan nyt piristyä".
    Tää on sellasta siksakkia tää olo, ensin vei helteet voimat ja sitten tauti... On kivempi kun ei ihan 30 asteen hellettä ois pitkään ainakaan. Tänään sitä vaikuttaa olevan :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista, olette kaikki oikeassa...elämä on vaihtelevaa, joskus vähän enemmän vaikeuksia, toisinaan vähemmän, mutta kaikesta selvitään.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)