Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Vivamossa

 

Ostin Vivamosta uuden hiirimaton. En voinut vastustaa. Kuva vaan tuli tähän aika huono. Siinä siis lukee "Minä annan tulevaisuuden ja toivon".

Tänään oli Vivamossa erään papin syntymäpäivät, ja niitä siellä juhlittiin. Ja koska isäntä on paljon Vivamon näytelmissä ollut, niin mekin saimme kutsun sinne. Ensin oli tavalliset kirkonmenot, ja sen jälkeen päästiin syömään, mieheni maksoi minutkin. Ruoka oli hyvää ja melkein kaikkea oli gluteenittomana ja laktoosittomana, siitä plussaa :)

Jonkun verran oli taukoa, ja sen jälkeen alkoi ne syntymäpäivä juhlat. Jossa sitten taas kaikenlaista ohjelmaa ja oli hyvät tarjoilut. Minäkin sain oman gluteenittoman täytekakun palan, ja ison sellaisen :)

Ystäväni, joka on itse, samoin hänen miehensä, ovat Vivamon näytelmissä, niin olivat meidän pöydässä myös. Ei mitään moittimista syntymäpäivien suhteen. Itse vaan väsyin loppu aikana ja menin ulos , sinne tuli myös ystäväni. Ja saimme hänen kanssaan jutella kaikessa rauhassa.

Kohta juhlat alkoivat loppuakkin ja lähdettiin kotiin. Kotona menin hetkeksi lepäämään, kun isäntä lupasi viedä koiran pissalle. Myöhemmin läksin vielä Minin kanssa ulos. Rasmus (kisu) lähti perään, mutta ilmeisesti pelästyi erään naapurin koiria, kun jäi johonkin. Tuskimpa tuo kovin kaukana on.

Tällaista tänään.

4 kommenttia:

  1. Söpöinen hiirimatto, joten eipä siis ihme, ettet voinut vastustaa sitä ♡ Hyvät ovat olleet juhlat. Hienoa, että erityisruokavalio oli otettu huomioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin on tosiaan tuo ruoka lähes kaikille sopivaa, leipä oli erikseen gluteeniton.

      Poista
  2. Kiva kun teillä oli tuollaista juhlallista ohjelmaa☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se mukavaa, nykyisin vaan väsyn niin helposti, jos joku tilaisuus kestää pitkään...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)