Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 4. elokuuta 2022

Kesäkahvilassa ja muuta mukavaa

 


 Nyt olen kahtena päivänä käynyt keräämässä vadelmia. Sinne on istutettu joskus vuosi sitten puun taimia ja alue on varsin ryteikköinen. Saa olla tarkkana, että ei kompastu mihinkään marjoineen. Olin aikaisemmin käynyt yhden rasiallisen keräämässä joka tuli syötyä, yhden laitoin pakkaseen, siitä voisi tehdä joskus kiisseliä. Katsotaan vähän ilmoja, saako vielä kerättyä lisää, vai laitanko tämän päiväisenkin pakkaseen.

Nyt on pilvistä ja ehkä se on sadettakin lupaillut.

Eilen käytiin toista kertaa Vuorikosken myllyllä kahvilla. Tässä vielä pari kuvaa.

 


 

 Ja meikäläiset  :)
Vielä jonkun hetken on tuo kesäkahvila auki.

Eilen tehtiin myös isännän kanssa lenkki, enimmäkseen olen vain Minin kanssa kahdestaan käynyt. Mini oli tietty mukana . Ei nyt ollut oikein pitempiä lenkkejä huvittanut pelkän koiran kanssa tehdä, niin kiva kun isäntä lähti mukaan. Samalla huomasin siellä metsän reunassa olevan mustikoita... olis hyvä kun tulis nekin poimittua, kun olisi innostusta kävellä sinne uudestaan.

Ja miten ilmoja riittää.6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kahvilapaikka! Täytyypä googlettaa ja mennä joskus käymään. Onko vain pelkästään kesällä auki?

  VastaaPoista
 2. Herkullisia marjoja, kyllä kannattaa poimia, jos ovat lähellä. Teillä on hyvä tilanne kun pääsette käymään paljon eri paikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä tykkää käydä eri paikoissa ja eri kahviloissa, kyllä minusta seuraa saa, ei tänä vuonna missään kauempana ole käytykään, onneksi on noita lähipaikkoja.

   Poista
 3. Onpa hieno paikka se kahvila, siellä on viihtyisän näköistä. Ja kiva nähdä kuvat teistäkin! 😊

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)