Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 29. heinäkuuta 2022

Siivouspäivää..

 

Kuva vanha.

Kylätalo-ilta meni oikein hyvin, oli mukava ilta. Ihmisiäkin oli näin syksyn ensimmäiseksi kerraksi ihan mukavasti.Olisiko ollut noin vähän toistakymmentä henkeä. Enemmänkin olisi mahtunut hyvin... Saatiin sieltä ruuan jakelusta myös kotiin viemisiä.

Isännällä on nyt kolme Vivamo päivää, mutta pääsi kylätalollekin kun hän on vain yhdessä näytelmässä,aiemmin päivällä. 

Minulla on alakerran siivouspäivä, joka on jo aika hyvässä jamassa, imuroitu ja pyyhitty lattia. Ja matot olivat tuulettumassa...ne muutamat kynnysmatot... Mini on joskus pissannut sisälle, niin ollaan nyt kesä oltu lähes ilman mattoja.Tuo pissaus on vaan johtunut siitä, jos on yksin ollut kotona...en sitten tiedä onko se ollut mielenosoitusta, vai vaan tullut yllättäen pissa hätä. Vaikka kolme kertaa päivässä käytetään ulkona, ja joskus useamminkin. Ja välillä on ulkonarussa, se on vaan niin läheisriippuvainen, ettei oikein yksin viihdy ulkona, vaan rupeaa haukkumaan. Että pitäisi mielellään silloin olla itsekin ulkona.

Rasmus teki pienen kesäreissun, taisi olla kolme päivää poissa..se joka kesä tekee tuollaisen reissun. Liekö ollut jonkun mökkiläisen seurana.

Mukavaa perjantaita!




4 kommenttia:

  1. Onneksi Rasmus on tainnut jo kotiutua, kun kerrot menneessä aikamuodossa! Huolihan tuosta aina tulee.
    Minäkin ehdin vasta tänään mattojen pesuun, harvoin se kai menee näin myöhäiseksi, heinäkuun lopulle. Parempi myöhään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Rasmus on taas kotiutunut :) En osaa kovin huolissaan olla, kun käy kesäreissun tekemässä, mutta aina se on ihanaa kun palaa kotiin <3 Olen ajatellut, sen käyvän tuolla yhdessä naapuri talossa, kun se on silloin poissa, kun ne on siellä viettämässä lomaa...

      Poista
  2. Kissoilla taitaa olla aika yleistä tuo reissaaminen, mutta hyvä, että reissumies on palannut jo kotiin.
    Iloista elokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Onneksi oli nyt noinkin lyhyt reissu, joskus on ollut pitempikin, niin silloin on olen ollut huolissaan.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)