Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 24. maaliskuuta 2022

Torstai on toivoa täynnä..

 


 ...sanottiin joskus. Ainakin meillä on taas kylätalo-tilaisuus tänä iltana. Onkin isännän ja minun vuoro olla vastuussa. Entinen naapuri lupasi tulla  "todistamaan" eli kertomaan uskostaan.

Eräs ystävä lupasi tuoda kahvileivän. Ehkä tuo kylätalo-tilaisuus tuo toivoa omalta pieneltä osaltaan niille jotka sinne tulevat.

Eilen oltiin soppakirkolla eli soppiksella, vapaa kirkon sellaisella. Sen jälkeen olimme mukana leivän jaossa, loput jääneet leivät toimme meidän pakastimeen.

Aurinkoinenkin vielä paistaa ja tuo iloa maailmaan.


Kuvissa saatuja kukkia joskus synttärinä. (Silloin kun täytin 60).


Toissapäivänä kävi kaivuri rikkomassa jäätä tuosta tieltä, joka oli kauheassa kunnossa. Nyt siitä pääsee vesi pellolta virtaamaan paremmin pois tien yli, ettei "kasaannu" tielle.

On melkein joka päivä ollut jotakin kaupungissa käyntiä. Nyt pistinkin pesukoneen päälle, odotan vain kevät kelejä, että saisi pyykit nopeammin kuivaksi, kun saisi pistää ulos kuivumaan. En ole vielä kokeillut kuivuisivatko ulkona, vaan kuivatan kellari  kerroksessa telineessä, ja vähän kerrallaan tuon sisälle loppukuivatukseen. Käy se niinkin :)

Toiveikasta torstaita kaikesta maailman tilanteesta huolimatta!


4 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä, että teidän tie on ollut kamalassa kunnossa. Nyt on ollut haastavia ajokelejä jään, sohjon ja veden takia, ja routakuoppia lisänä, kun maa alkaa sulaa. Kyllä huomaa, että on ollut paha routatalvi.
    Onneksi aurinkoinen paistaa. Mukavaa kylätalotilaisuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylätalolla meni ihan kivasti, vaikka jotain peruutusta tulikin.

      Poista
  2. Kauniita kukkia <3 Kevät on ihanaa aikaa. Päivän valoisan ajan piteneminen on mahtava juttu. Olokin on pirteämpi. Minä levittelin eilen pihalla lunta, jotta se sulaisi nopeammin. Vaan sulaa se itsekseen muutenkin. Tämä on näitä minun keväthöpsötyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä isäntä on levitellyt lunta ja rikkonut jäätä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)