Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 7. maaliskuuta 2022

Koiran kanssa kahvilla

 


 Kuva vanha.

Tänään mentiin käymään Kasvihuoneilmiössä, isäntä ehdotti sitä. Ajattelin, että otan vain pelkän kahvin. Vaan kuinka ollakkaan siellä oli töissä eräs naapuri, ja sanoi tarjoavansa meille munkkikahvit. No, minä sain gluteenittoman leivoksen ja isäntä valtavan munkkirinkelin, josta loppu riitti vielä kotiinkin hänelle päiväkahville.

Myös Mini sai olla kahvilassa mukana, kun tuokin on sellainen  kahvila, johon koiratkin voivat tulla. Se tekeekin Minille hyvää, kun se on muuten aika arka. On kyllä reipastunut jo jonkun verran.

Siellä oli myös naapurin talvilomalais-poika ja sopivat isännän kanssa, että menevät ulkoiluttamaan koiria keskiviikkona, samalla lenkille. Katson nyt menenkö itse vai en.

Huomenna onkin taas Evästä Päivään-ruokailu ja keskiviikkona alkaa pitkästä aikaa soppakirkko.Sinnekin meitä pyydettiin. Katsotaan miten aika ja varallisuus sallii...niinkuin sanotaan..

Ystäväkin oli perustanut sellaisen tukiryhmän, josta voidaan saada toisilta tukea vaikeuksisssa ja ahdistuksissa. Niitähän riittää.

Olkaa siunattuja blogiystävät <3

6 kommenttia:

  1. se kasvihuoneilmiö on kiva paikka, olemme käyneet siellä,
    samalla olemme käyneet Hyrsylän mutkassa, suosittelen,
    kiva kun koiran voi viedä kahvilaan, esim.kesällähän ei voi jättää koiraa autoon, niin voi viedä sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan voikin kesällä ottaa sinne sisälle, jos on mukana autossa.

      Poista
  2. ♥ sinullekin.
    Sellaiset kahvilat onkin kivoja, joihin saa koiran ottaa mukaan. Harvassa vain ovat.

    VastaaPoista
  3. Arkuus ei ole koirassa hyvä ominaisuus, iaheurttaa vääriä tulkintoja ja virhetilanteita, haukkuu kun ei pitäisi ja on hiljaa kun tarvittaisiin kova sana;)

    Jos se on opittua eli ei luonteenpiirre niin pois-oppimista peliin eli usutusta ja edellä kulkemista.. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koira on ollut ulkokoirana aitauksessa edellisillä omistajilla ja muutenkin ovat asuneet myös maalla, niin varmaan paljon siitä johtuu arkuus uusille asioille ja jonkun verran ihmisille myös, mutta on jo paljon rohkaistunut alusta.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)