Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 10. maaliskuuta 2022

Heippa!

 

Kuva vanha

Tästä tietokoneen takaisesta ikkunasta tuijottelen pakkas aamuun. Noin 13 astetta vielä pakkasta. Sisälläkin aika viileää, vaikka isäntä oli aamulla laittanut tulen sekä puuhellaan että kakluuniin. Hänellä on vaan tapana sen verran vähän pitää tulta, ettei  niin paljoa lämmitä. 

Enpä nyt viitsinyt laittaa lisää tulta, kun varmaan aurinko lämmittää paistaessaan päivän mittaan. Ja villatakit on keksitty, nytkin on fleese ja paksu villatakki. Ja voisin tietysti laittaa puuhellalla ruuan.

Täällä vielä kinoksia riittää ihan omiksi tarpeiksi ja ylikin. Tuosta tuli mieleen, että jokohan olisi hankikanto, ei vielä ole tänä talvena kokeiltu.

Tänään on kylätalo-ilta. Sanaa, musiikkia, rukousta, myös Ukrainan puolesta ja tietysti Suomellekin varjelusta. Eilen käytiin viemässä toiselle kylätalolle vähän vintistä tavaraa..eli makuupusseja ja makuu alustoja, kun niistä oli keräys. Meille kun niitä oli kertynyt useampia.

Isäntä jätti yhden itselleen ja minä äidin entisen vetoketjullisen peiton (jonka siis saa vähän kuin makuupussiksi, sillä on minulle muisto arvoa..). 

Mitäs teille kuuluu? Onneksi mennään kevättä kohti, se vähän piristää.


2 kommenttia:

  1. Meilläpäin oli hankikanto jo laskiaisena ja sen jälkeenkin.
    Hienoa, että kylätaloporukkanne tekee monin tavoin hyvää.
    Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo keräys ei ollut meidän järjestämä, sen oli naapuri-kylätalolla järjestänyt joku. Mutta kun huomasin netistä sen keräyksen, niin vietiin ylimääräiset, niistähän on varmaan tarvetta.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)