Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 29. maaliskuuta 2022

Harmia..

 


...tuli nyt tv:n kanssa, kun ei tv:stä tullut mitään. Kaikenlaisia konsteja yritettiin, mutta kuvaa ei tullut. Onko vika tv:ssä, kaapelissa, antennissa...tiedä häntä. Eilen vielä toimi normaalisti, johdot ym on tarkistettu... tosin oli ollut kovin tuulisia päiviä, jos olisi tuuli kääntänyt antennia...

Tänään oltiin Evästä päivään-ruokailussa. Ja samalla sen jälkeen suunniteltiin pääsiäis-kertomusta näytelmänä, joka tulee heti pääsiäisen jälkeen. Eli se on sitten siellä ruokailussa. Käytiin myös kirppiksellä, josta isäntä osti farkut vitosella.

Huomenna sitten taas soppakirkolle ja ruuan jakoon.

Pari päivää olin omituisessa kunnossa, tosi väsynyt, paleli ja päätä särki ja maha oli sekaisin. Onneksi nyt on normaali olo.

Kävelyllä käytiin tänään isännän ja koiran kanssa, tavattiin eräs tuttava pihallaan ja juteltiin hänen kanssaan. Oli melko aurinkoinen sääkin. Eipä tässä muuta.



4 kommenttia:

  1. Hienoja koristeita ja kortti kuvassa!
    Onpa keljua tuon tv:n kanssa. Hyvin paljon riippuu sen iästäkin. Itellä kerran (jos toistekin) kun tv oli pitkään yhtenä päivänä päällä, niin alkoi "savuta" eli kuumui liikaa, haisi palaneelle. Sen tvn loppu oli. Eipä sen jälkeen pihahtanutkaan, onneksi oli varalla pieni telkkari, niin ei ihan ilman jäänyt. Yksinäisyys vaan lisääntyisi ilman telkkaria :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin isäntä sai tv:n toimimaan. Mies sitä enemmän katsookin.

      Poista
  2. Hienoa, että toivuit jo omituisesta olostasi. Minulla oli samantapaisia oireita alkuviikosta ja olen vielä tämän päivän sairauslomalla. Onneksi ei ollut koronaa.
    Aurinkoista huhtikuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ise ajattelin, että olin syönyt jotain mulle sopimatonta, usein vahingossa syö jotain muuta kuin laktoositonta ja gluteenitonta, niin se voi tehdä sellaisen olon. Ja kun/jos maha on sekaisin niin sitten väsyttääkin. Aurinkoa sinnekin!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)