Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 17. maaliskuuta 2022

Talven selkä taittuu hitaasti..

 Edelleen aurinkoista, mutta lunta riittää.



Hankikantoa on kuulemma ollut, mutta en ole itse käynyt kokeilemassa. Isäntä vaan sanoi, että naapurin rouvan oli kantanut, mutta hän itse oli liian painava.

Ei tässä mitään erikoisempaa ole ollut, kaupungissa on ollut menoa useampana päivänä..ja bensa on kallista...

Leena Lehtolaisen dekkaria olen lukenut, iso tekstisenä mukava lukea.



Joissakin kirjoissa on niin pieni teksti, etten sellaisia rupea lukemaan ollenkaan. Mainoksessakin sanotaan, että "siristely vanhentaa"... :)

Liekö tuo todettu alkava kaihi, joka vaikuttaa ja ikä muutenkin.

Eilen saatiin ruuan jakelusta kaikenlaista ja oltiin itsekin jakamassa eteen päin. Mahdollisesti ollaan taas menossa siihen hommaan mukaan. Huomenna siitä on keskustelua paremmin.

Huomenna onkin myös oman seurakunnan tilaisuus. Viimeksi sieltä sai ilmaisia kirjoja, käytettyjä sellaisia. Otettiin kumpikin pari kirjaa, kun oltiin jo lähdössä, niin ei enempää tullut hamstrattua. Mutta hyvä kun lukemista riittää :) Isännän farkut pitäisi korjata, mutta taitavat olla vielä kuivumassa.

Eipä tässä mitään sen kummempaa. Aurinkoista päivää!


6 kommenttia:

  1. Ihanan valoisaa ja aurinkoista nyt on tosiaan ollut. Vähän aikaa sitten äitini luona, kun mieheni meni käymään postilaatikolla, tie oli niin liukas, että hän käveli peltoa pitkin ja hanki kantoi! Myös ladulla tuli yhtenä päivänä luistelubaanaa pitkin pyöräilijä vastaan, kun se oli niin kova että kantoi. Isotekstiset kirjat ovat parhaita. Ei sitä iän myötä jaksaisi enää lukea kovin pientä tekstiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pitäisi vielä käydä kokeilemassa hangen kantavuutta. Naapuri on paljon suksien kanssa mennyt.

      Poista
  2. On pitänyt välillä kävellä hankea pitkin, kun kävelytie on niin tajuttoman liukasvaikk nastakengät on. Kyllä se silloin kesti ainakin jotenkin. Tänään ei paista enää aurinko, onneksi kävelin aamulla, joten silloin oli aurinkoa.
    On hyvä olla aina joku kirja varalla, jotta on lukemista. Olen lukenut tuonkin kirja, mutta en yhtään muista sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla hajosi yleensä pitämistäni talvisaappaista vetoketju, ja ovat niin vanhat ettei kannata laitattaa uutta vetskaria, nyt on niin liukasta toisilla talvisaappailla, että saa olla tosi varovainen. Täytyy varmaan käydä kirppikseltä katsomassa "uusia".

      Poista
  3. Hanki todellakin kantaa hyvin. Ei tarvitse polvia myöten kahlata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisipä käydä kokeilemassa.Nyt on taas aurinkoistakin pilvisen eilisen jälkeen.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)