Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 1. maaliskuuta 2022

Kaupungissa

 

Kuva kyllä maalta.

 On edelleen ollut niin hienot aurinkoiset kevät talven säät. Kääntö puolena se, että täällä pikkutiet on älyttömän jäisessä kunnossa. Kaupungista tultua käytiin isännän ja Minin kanssa lenkillä pikkuteitä pitkin, onneksi oli varjelusta, että pysyimme pystyssä. Varsinkin isäntä, jolla ei ollut nastakenkiä jalassa. Minulla oli, mutta silti liukkaimmissa paikoissa piti kulkea lumikinoksessa, että pysyi pystyssä.

Aurinko on tosiaan ihan lämmittänyt keväisesti.

Kaupungissa käytiin ruokailussa. Arvasin melkein, että siellä voi olla hernekeittoa ja laskiaispullia...ja oikeassa olin. Hernekeiton jätin itseltäni pois, otin vain gluteenitonta leipää/juustoa sekä gluteenitonta laskiaispullaa ja kahvia. Ihan riittävä oli tuokin annos.

Ruokailua ennen olin käynyt kirppiksellä isännän kanssa, isäntä etsi autotalliin mankkaa, kun entinen oli hajonnut. Löytyikin edullisesti. Tykkää kuunnella musiikkia ja radiota muutenkin siellä touhutessaan. Ostimme myös kummallekin nahkavyöt ja minä ostin parilla eurolla pienet lankapussukat.

Kohta mennän saunaan ja sitten tulee varmaan jotain urheilua tv:stä. On kyllä ollut piristävää tuo aurinkoinen sää, kun muuten on kaikenlaista ahdistavaa ajatusta, niinkuin varmaan arvaatte.

Herra siunatkoon Ukrainaa!


4 kommenttia:

  1. Kyllä nyt tuntuu hyvältä tämä aurinko, se tuo positiivisuutta ajatuksiin. Sellaista tunnetta, että Ukraina tästä selviää. Toivottavasti selviää!

    VastaaPoista
  2. Aurinko piristää kyllä. Ja taimetkin tykkää valosta. Vähän olen ajatellut, että oiskohan alottaa ikkunanpesua vähitellen. Mutta ei se oikein hyvä idea ole jos paistaa aurinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on ihanaa kun kevään ensi merkit herävät :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)