Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 3. maaliskuuta 2022

Saamattomuutta

 Vielä tänäänkin aurinko paistaa puihin.. mehän olemme täällä laaksossa pilvisellä puolella. Sain taas tuossa pari laskua maksettua, kun rahat tulee kolmessa erässä, niin samoinhan se on laskutkin maksettava.

 

Olen aika paljon taas lukenut, kun siinä saa ajatukset pois ikävistä ajatuksista. Samoin aurinkoisilla lenkeillä miehen ja koiran kanssa.

Nyt minulla on luvun alla Virpi Hämeen-Anttilan kirja : Railo, aika paksu kirja. Ihan hyvä kun alkuun pääsin. (Minulle tulee vaan mieleen tuosta kirjan nimestä joku vanha runo tms. "Raja railona aukee, edessä aasia, itä, varjele vartija sitä".. jotenkin noin se meni.)





Sitä ennen luin Ruth Galloway-mysteerin Maan alla. Rikos romaani. Siitä voin sanoa samoin, kuin tuosta Railostakin, että kun alkuun pääsin oli ihan hyvä.

 


 

Nythän minulla olisi taas lisää kirppislankoja, niin voisi jotain käsityötäkin tehdä.

Muuten on ollut jotenkin väsynyt olo ja usein tekisi mieli ottaa päivänokoset, ja usein otankin :)

Ja sellainen olo, että ei oikeen osaa mitään aloittaa..ei pääse alkuun.. ei saa aikaiseksi...toivottavasti tästä vielä piristyy...


 



4 kommenttia:

  1. Samoin, sitä on ilmassa. Mulla jumi lukeminen, ehkä ei ollut tarpeeksi mielenkiintoisia kirjoja. Yöunet on vähissä edelleen. Vaikka välillä olen nukkunut jopa 6-7 tuntia. viime yö olikin valvottava taas. Eikä päivänokosiakaan tule otettua. En osaa nukkua päivällä.
    Ulkoilu on hyvä, jospa alkais tiet sulaa. Sulla on siellä hyvä lenkittäjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoilu on kyllä hyvä, varsinkin jos vielä riittää aurinkoa, pikkutiet täällä on kyllä tosi kurjassa kunnossa. Mini on kyllä välillä laiska, haluaisi pian kääntyä kotiin päin, varsinkin jos isäntä ei ole mukana.

      Poista
  2. Toivottavasti piristyt. Ehkä aurinko yhä korkeammalle kivutessaan sinut herättää säteillään.
    Hassua, juuri tartuin seuraavaan kirjaan, kun sain edellisen eilen illalla loppuun, ja ajattelin lukea Hämeen-Anttilan Björk-sarjasta seuraavan osan. Onko Railokin riskosmysteeri?
    Ruth Galloway -sarjaa on muutama ystävä suositellut, en ole vielä ehtinyt sen pariin. Oletko lukenut niitä enemmänkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Railo ei ole rikos kirja, ihan vaan romaani ja kertomus perheestä ja suvusta,muuttamisesta, ihmissuhteista, ja niiden vaikeudesta. Lisänä lomakylän rakennus urakka.
      Tuosta Ruth Galloway kirjasta, ei minulla ollut mitään tietoa, kunnes kirjastossa siihen törmäsin, eli ei ollut ennestään tuttu.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)