Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 5. elokuuta 2021

Eilinen kaupunki-reissu

 Eilen tosiaan olin melkein koko päivän kaupungissa. Mentiin jo aamusta, ja hengailtiin kaupungilla isännän kanssa...jäin kirjastoon, kun isäntä lähti kotiin ja lähdin kirppikselle, ja toisellekin..

Ostin ihanan turkoosin neulepitsi jakun. Tapasin myös yhden tutun pitkästä aikaa, ja eräs ystävä soitti.

Kirppisten jälkeen  läksin tyttärelle,joka oli vielä töissä, mutta lapsenlapsista oli kaksi kotona. vanhin tyttärenpoika ja pikkusisko. Keskimmäinen oli isänsä kanssa töissä. Parin tunnin päästä tuli tytärkin, ja vähän myöhemmin toinen tyttöni sinne kyläilemään.

Vanhin tyttö antoi minulle "vuosikirjan" syntymävuodeltani...



...sekä pari sisustuslehteä :)



Myöhemmin vanhin tyttöni ja tyttären mies "heittivät" minut autolla kotiin ja kaupassakin käytiin matkalla. Olihan se vähän erilainen päivä :)

Tänään jäin sitten suosiolla kotiin, kun isäntä lähti "leipäkirkkoon", ja keräsin toista annosta punaherukoita isosta pensaasta. Vieläkin vähän jäi... Jos huomenna keittäisi taas mehua.

Mustaherukat ja karviaiset ovat vielä keräämättä, mutta niitä onkin vähemmän. Tänä iltana on taas Kylätalo-tilaisuus eli Ilosanoman ilta. Toivomme sille siunausta!


10 kommenttia:

  1. Tuo m.m.m.-kirja omalta syntymävuodelta on hieno lahja. Hauska lukea mitä maailmassa on silloin tapahtunut. Noita vanhempia vuosilukuja vaan ei tahdo enää mistään löytää. Välillä on hyvä päästä vähän kotoa pois ulos tuulettumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytärkään ei ehkä tiennyt, enkä minäkään, että tuossa kirjassa kerrottiinkin vuoden-56 tapahtumista, niinkuin Hitunen tuolla alempana totesi..

      Poista
  2. Tuollainen vuosikirja omalta syntymävuodelta olisikin tosi kiva olemassa. Meilläkin on vielä marjat puskissa, mutta mustaherukoita olen kyllä hakenut aina aamupuuroa varten. Minusta tuoreet mustaherukat ovat tosi herkullisia aamupuuron kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaherukka-mehua keitin lisää, mutta tosiaan mustaherukka ja karviaiset ovat vielä pensaassa.

      Poista
  3. Hieno tuo kirjalahja! Kokeilen onnistuuko kommentointi. Omaan blogiin vastaaminen ei onnistunut :)

    VastaaPoista
  4. Oletpas saanut oivan vuosikirjan. Kiva kun olette saamassa hyvää marjasatoa. Niitä on kiva nauttia talven mittaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vaan, että tuo kirja oli kuitenkin -56 vuoden tapahtumista.

      Poista
  5. Hieno kirjalahja, mutta muistanko oikein, että noissa MMM-kirjoissa tapahtumat ovat edelliseltä vuodelta? Eli tuossa 1957 kirjassa kerrotaankin vuoden 1956 tapahtumista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä muistit oikein, tytärkään ei sitä varmaan tiennyt, enkä minäkään.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)