Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 20. elokuuta 2021

Eilen aloitettua...

 


Tänään olimme kaupungissa, kävimme leipäkirkossa ja kirjastossa. Parin tunnin päästä lähdemme kylätalolle Ilosanoman iltaan, meillähän on siellä vastuuta. Isännällä musiikkia ja puhetta, minulla pääasiassa kahvitus. Toivottavasti olisi hyvä ilta, ja ilma! Jos oikein kovasti alkaa sataa, niin voi vaikuttaa ihmisten tulemiseen. Tosin aika vähän meitä on ollutkin määrällisesti nyt korona- aikoina. Eikä varsinaisesti ole satanut täällä tänään, vaikka sillä vähän uhkailtiinkin. Tuulee kyllä.

Tällä viikolla onkin loppuviikolle joka päivä jotain menoa. Tänään kun oltiin kaupungissa isäntä kysyi minulta olenko ollut pitkään aikaan "ihmisten ilmoilla" ? Hänen mielestä taitaa olla vaan kaupungissa "ihmisten ilmoilla", kun olenhan mä ollut hänen kanssaan Pusulassa, Saukkolassa, Lahnajärvellä... ihmisiä sitä on sielläkin :D

 

Tuohon asti kirjoitin eilen.

Nyt on uusi päivä ja uudet kujeet, niinkuin sanotaan. Kuusi henkilöä meitä oli eilen kylätalolla, ei sen enempää. Korona ja seurakunnan uuden rukoushuoneen remontti, ovat vähentäneet kävijöitä, ei ole koronan takia palautunut ennalleen. Vielä ... mutta uskollisuuttahan Herra haluaa, mehän sen Kylätalon hengelliset tilaisuudet aloitimme aikoinaan, ja myöhemmin srk tuli siihen mukaan. Joskus on ollut Kylätalo täynnäkin.


Uskollisuudesta olen lukenut myös, kun olen lukenut uudestaan Tapani Sopasen kirjoittaman kirjan "Mitkä ihmeen Kivalakodit?" Siitä laitan oman postauksen. Mukavaa perjantaita!



 

 


1 kommentti:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)