Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 24. elokuuta 2021

Kiva sää lenkillä

Kävin äsken sauvalenkillä, vähän tyhjältä tuntui kävellä ilman Elmoa. Mutta sää oli upea, aurinkoista ja lämmintä. Vielä saatiin näin mukavia lämpimämpiä päiviä.

Olishan se mukava joku pieni koirakaverikin olla. Hipsu tuossa nukkuu läppärin vieressä mun kirjoitus pöydällä. Onneksi on kissat <3

Tänään tein ruuaksi munakkaat, kanan jauhelihasta, jota oli pakastimessa.


Isäntä toi taas ruuanjakelusta sapuskaa. Sain kaikenlaista gluteenitontakin. Nyt hän lähti erääseen Raamattu-piiriin ensimmäistä kertaa. Minuakin oli pyydetty, mutta en nyt jaksanut lähteä, kun päätä on särkenyt. Mieluummin menin lenkille, jos niskat vertyisivät. Täytyy välillä osata sanoa ei.

Sitä olen jo pitempään opetellut, sanomaan ei. Isännällä on niin paljon menoja, en kaikkeen jaksa mennä mukaan. Eikä ole tarviskaan. Eikä hän sitä vaadikkaan.Tykkään rauhallisesta elämästä.

Tällä viikolla on kuitenkin vielä useampi meno, ja lauantaina ne tuttavien häät.

Nyt näyttää alkavan pilvistyä, sopivalla hetkellä kävin lenkillä. Sain nauttia auringosta.

Heissan!





12 kommenttia:

  1. Eilen olikin hieno aurinkoinen päivä. Tänään on satanut oikein urakalla jo yöstä alkaen. Se ein sanominen on tärkeä taito, mutta ei aina ihan helppoa. Rauhallinen elämä on minustakin mukavaa, kunhan välillä on vähän piristävää menoakin. Mutta koko ajan en jaksa olla menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vettä on tosiaan tullut tänään.Huomenna onkin kaupunkipäivä.

      Poista
  2. Hyvä että niitä gluteenittomia on tullut ruoanjakelusta. On varmaan outoa lenkillä käydä ilman entistä lenkkikaveria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan hyvä, että saa ilmaiseksi gluteenittomiakin, kun nehän on muuten kalliimpiakin.
      On se lenkkikaverin puute vähän outoa..vaikka ei Elmo enää loppuaikana jaksanut juuri lenkille lähteä :(

      Poista
  3. Lenkkikaveri olisi kyllä hyvä, ainakin koiramainen!
    Varmaan hyvää tuollainen täytetty munakas. Mulla on nyt taas tortillapäivä kuten eilenkin, kun kerralla ei kaikkea jaksa syödä.

    VastaaPoista
  4. Jauhelihamunakas oliskin varmaan hyvää, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. Karvainen lenkkikaveri on ihan paras! Hyvä, että olet oppinut sanomaan ei. Meidän ei pitäisi niin paljoa tehdä asioita, jotka eivät ole oman mielen mukaisia. Itse lähden tästä ihan piakkoin myös lenkille karvakaverini kanssa. Sitä kyllä nukuttaisi, mutta nyt on aikataulu sellainen, että lenkkeilyn hetki koittaa juuri nyt. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Vettä vaan jaksaa sataa. Käytiin kaupungissa, sielläkin satoi..

      Poista
  6. Minäkin kävin alkuviikosta sauvakävelyllä. Sitten olen pyöräillyt työmatkat. Eilen oli niska niin jumissa etten meinannut jaksaa ja pystyä oikein touhuilemaan. Saattoi niska ottaa itseensä äkkinäisesti sauvakävelystä tahi yhden pyöräimyivän änkeröisen kylmästä säästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa lähes jatkuvasti niskat kipeet, luulisin että sauvakävely auttaa,mutta kun tulee liian harvoin käytyä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)