Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 11. elokuuta 2021

Tärkeät ( eläimet ja auto)

 Nyt ollaan elokuussa, joten syksyä kohti mennään. Olen poiminut mustaherukoita ja syönyt niitä kaurapuuron päällä  kera kauramaidon.( Ja pakkaseen laitoin monta rasiallista). Nyt kun on vatsavaivojen takia käyttänyt tuota kauramaitoa, niin sanompa vaan, että on paljon parempaa kuin tavallinen maito. Laktoositon maitokin tuntuu ihan "liurulta" sen jälkeen.

 Kuva vanha Rasmuksesta, tältä kesältä kuitenkin.



Meillä Rasmus oli reissun päällä taas jonkun aikaa, tänään, mikä ilo, tuli kotiin <3 Söi kovasti ja nyt nukkuu tässä mun tietokonepöydällä ja kehrää. Mamilla olikin jo ikävä, kun ei ollut kotona kuin vain Hipsu, ja sekin enimmäkseen pihalla.

Eilen saatiin auto taas korjatuksi katsastusta varten, auton korjaus maksoi saman verran kuin Elmon eutanasia, eli rahan menoa riittää. Mutta kyllä se varsinkin isäntää helpottaa, kun saa auton katsastettua. Saa taas vuoden ajella. Ja onhan se tosi tärkeä täällä maalla.

Vielä on vähän mustaherukkaa kerättävänä, pitäisiköhän mennä katsomaan joko ne pienemmät marjatkin olisi kasvaneet, kun on nyt aurinkoinen päiväkin :) Kasvihuoneessa on vain minitomaatteja kypsynyt, muut ovat vielä raakoja enimmäkseen. Toivottavasti kerkiisivät kypsyä. Punaherukkaakin on vielä vähän pensaassa kerättävänä. Ja kohta kai se alkaa omena souvikin...

Mukavaa päivää teille!


4 kommenttia:

  1. Ilmat viilenee niin kissatkin palailee koteihinsa. Meidän Maija käy vain parin viikon välein yöllä syömässä ruokakupin tyhjäksi ja sähisemässä toiselle kissalleni. On tainnut löytää uuden paremman kodin kun on niin hyvässä kunnossa kuitenkin. On se kumma ettei se vieläkään hyväksy minun uutta kissaa vaikka se on ollut meillä jo kolme vuotta.

    VastaaPoista
  2. Onnea autolle katsastukseen!
    Onneksi Rasmus palasi kotiin, ja muistaa taas, miksi kotona kannattaa pysyäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ensi viikolla on katsastus. Toivottavasti Rasmus viihtyisi kotona :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)