Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 17. elokuuta 2021

Jee!

 


Auto meni vielä katsastuksesta läpi, saa vielä vuoden ajella. Ei kyllä välttämättä enää ens syksynä  menis , joten nyt ruvetaan säästämään rahaa parempaa autoa varten... tosin sitä ennen pitää vielä ostaa vuoden lämmitysöljyt..huoh! 

Ei sitä pienistä tuloista kyllä kovasti säästä, mutta pikkuisen kerrallaan kun laittaa talteen.


Auton katsastus tuloksen kunniaksi kävimme Lahnajärvellä kahvilla ja jätskillä :) Ja sitten kaupassa.


Aamupäivällä olin miettinyt mitä keksisi ruuaksi kinkkumurusista, siis se oli ihan sellainen pakkaus. Pakasteessa oli 4 tortilla-pohjaa, niin tein niistä kinkkumurusten ja juustonloppujen + mausteiden kanssa pienet pitsat. Isännälle kolme ja itselleni yhden, en enempää uskaltanut syödä kun oli vehnää niissä..hyvää oli kyllä, eikä pahemmin ainakaan vielä ole vatsa kouristellut.


Eilen käytiin lenkillä isännän kanssa ja samalla vietiin Elmon koirakaverille Elmon entinen melko täysi kuivaruoka pussi . Takaisin tullessa olikin pihassamme odottamassa eräs tuttava, joka oli tuonut meille pienemmän peräkärryn, kun aikaisemmin vei isomman pois. Meidän pitäisi viedä metalliromut metallin keräykseen kohta, siihen sitä tarvitaan.


Aina sitä kaikenlaista touhua on. Mukavaa päivää teille!




8 kommenttia:

  1. Kyllä auton läpimenoa katsastuksesta kannattaakin juhlistaa! Milloinkahan sitä itse ehtisi Lahnajärvellä käymään - se kun on vähän niin kuin väärällä puolella Saloa täältä meiltä katsottuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille se on sen verran lähellä, että tulee silloin tällöin siellä piipahdettua :)

      Poista
  2. Kaikenlaista touhua tosiaan on. Jihuu autolle, hyvä!

    VastaaPoista
  3. Jippii! Hieno juttu, että auto meni katsastuksesta läpi. Se tuntuu aina yhtä hyvälle :)

    VastaaPoista
  4. Hienoa, että auto meni läpi katsastuksessa. Sitä jännittää aina, vaikka ei edes syytä olisi.

    VastaaPoista
  5. Kyllä se aina ilahduttaa, kun auto menee katsastuksesta läpi🙂 Meilläkin pitäis jossain vaiheessa saada vietyä metalli- ym. romua kaatikselle. Peräkärry on, mutta nykyisessä autossa ei koukkua:(

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)