Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. joulukuuta 2018

Olen pähkäillyt: kuusi vai ei?




Tänään tulin siihen tulokseen, että meille ei kertakaikiaan mahdu kuusta mihinkään. Pikkuisen pöytäkuusen (miehen poikamies ajoilta) otin jo esiin ja koristelin. Se sentään sopii :)












On meillä kerran, pari ollut ennekin vain tuo pikku kuusi. Samalla varailin jo Kylätalon joulujuhlaan jotain koristusta ja muutakin jo valmiiksi torstaiksi. Torstaina meidät onkin pyydetty päivällä soppakirkkoon, siellä on jouluateria, ja sitten illalla on Kylätalon tilaisuus.
Kotonakin olen jotain pientä jouluista lisännyt joka päivä.


















Ja loppuun mussukaiset päikkärillä yläkerrassa <3 Rasmus on varannut lämpimämmän alustan. Siellä on nyt tulikin kakluunissa, niin kelpaa nukkua :)




6 kommenttia:

  1. Niin jouluista teillä jo, tuo kuusikin on niin kaunis:) Meillä ihan alkuasteella kaikki vasta. Mutta kuusipähkäilyä oli meilläkin tänään. Kuusi tuodaan kyllä sisään, vaikkakin vasta lähempänä aattoa ja entiselle paikalle se on laitettava; yhden vaatekomeron eteen... joten jos sinne kaapille tahtoo joulun aikaan, on kuusta hilattava siitä vähän syrjemmälle tai yritettävä varovasti hivuttautua sinne kaapille muuten. Ei sille kuuselle vaan muutakaan mahdollista paikkaa ole, ja nuorempi väki tuskin kelpuuttaisi pientä kuusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin lasten aikaan oli isompi kuusi, alussa ihan luonnon kuusikin, kunnes kerran nuorempi poika sai siitä allergisen reaktion, sen jälkeen on ollut muovikuusi, useimmiten isompi joka on vintissä, pari kertaa tämä pieni :)

      Poista
  2. Pienikin kuusi on kaunis ja tuo joulun tunnelmaa.
    Suloinen Rasmus kerällä ansaitsee rapsutuksia, joita tässä hänelle lähetän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sekin tuo joulun tunnelmaa, niinkuin kynttilät ja koristeetkin :) Kisut ansaitsee aina silityksiä ja rapsutuksia :)

      Poista
  3. Kaunis tuo pienikuusikin:)
    ihanat kynttilä alukset punaisilla kynttilöillä.
    kaunis lasityö :) valo taittuu nätisti läpi.
    ja Rasmus on halauksen ansainnu:)
    Mukavia joulu-tilaisuuksia teillä tiedossa:)
    Menen miniän kanssa "kauneimmat joululaulut" laulamaan ,maalaiskirkkoon,ja poikkeuksellisesti "anoppien tapaaminen "samalla:))
    Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulun odotusta!
    jk.Kiitos Sesse!!! ihanasta kortista!!! kiitos muistamisesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ihania joulurientoja teillekin ! Ja siunattua joulua !

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)