Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 11. joulukuuta 2018

Jouluruokailussa





Tänään kaupunki reissulla kävimme seurakunnan jouluruokailussa. Onneksi oli vatsalle aika sopivia ruokia: pikkuperunoita, porkkanalaatikoa,( perunalaatikkoa, ihan pikkuisen otin), kinkkua, salaattia ja rosollia. Leipää en ottanut ollenkaan, ja juomaksi otin piimää. Jälkiruuaksi oli kahvia ja joulutortut, sen otin, vaikka ei saisi vehnää syödäkkään.







Kirjastossa kävin myös hakemassa kaksi jatko-osaa siihen Laila Hirvisaaren kirjaan, ja yhden muun kirjan. Kaupungista lähtiessä mies tarjoutui lähtemään mun kanssa kirppikselle!! Tosin en ostanut sieltä kuin paketin joulu-servettejä. Mies osti pienen linkkuveitsen sekä nahkasormikaat, jotka löysin hänelle, ja jotka maksoivat vain euron :) Kirppiksen ulkopuolella oli kaksi kivaa rekeä.













Muuten kävi taas mielessä se mangneettikuvaus tammikuun alussa, kun oma kanta-palvelussa luki esim. maligniin (kasvaimeen) viittaavaa ja kysymysmerkki? Siis kuvauksen syy, oli siinä jokin toinenkin syy. Pyysin rukoustukea lauluryhmältämme, muistamme aina toisiamme rukouksin, kun jollakin jotain on. Rukoilen, ettei mitään pahaa kuitenkaan olisi.





Pari pientä juttua ompelin illalla farkukankaasta.




4 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)