Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 21. joulukuuta 2018

Karvojen kanssa taistellessa



Hyvää siivouspäivää! Voi mahoton tuota karvan määrää. Ei kai siitä kauhean kauaa ole kun siivosin, silti nyt kun imuroituani vielä kynsiharjalla ja konttaamalla kävin läpi olohuoneen ison maton (se on muuten paras, ja ainoa, keino saada koirankarvat pois matosta), niin tämmöinen kasa sieltä lähti. :(












Nyt ennen joulua kyllä tilasin , ja sainkin, tällaisen eläinten harjaus-käsineen. Kovasti mainostetun, nyt puoleen hintaan. Taisi olla silti postikuluineen joku 14 e. Elmo inhoaa harjaamista harjalla, niin ajattelin auttaisiko tämä. Ei se siitäkään tykkää, mutta paremmin sietää kuitenkin kuin harjaa.

















Maton putsauksen jälkeen kävin käsineen kanssa harjaamassa molemmat kissat sekä koiran. Kissoista ei lähtenyt paljoakaan karvaa, mutta Elmosta lähti tämän verran.















Minä olen ajatellut, ja miehellekin sanonut, että Elmon jälkeen ei otettaisi koiraa enää, tai korkeintaan joku pieni ja sileäkarvainen :D Mies on vaan niin koiraihminen, että saa nähdä miten sitten käy, minulle riittäisi ihan hyvin kissat <3 Mies jo haaveili susikoirasta... ei kiitos mitään isoa koiraa meidän pieniin tiloihin. Mies on vaan niin ihastunut siihen toiseen hoitokoiraan, joita olimme hoitamassa. Nehän on oikein isoja molemmat, mutta on niillä tilava kotikin :) Eilen oli menoa monenlaista, soppakirkon puurojuhla ja illalla Kylätalon joulujuhla. Kortteja ja lahjojakin saimme :)Oli ihan mukava ilta. Itsekin sain tänään joululahjat paketoitua valmiiksi. --- Siitä kela-asiasta sen verran, että kaupungissa kävin Kelassa ja siellä kyllä nyt sanottiin, että nyt pitäisi olla kaikki kunnossa ja että hän laittaa siihen vielä, että kiirehtivät päätöstä. Toivotaan, toivotaan... onneksi kyllä saatiin joulu-rahaa lahjaksi :) Kirjastossa vietin aikaani kaupungissa, niin sieltä löysin hyllystä tällaisen kirjan:






Luin sitä siellä ja lainasinkin sen, nyt Hirvisaaren kirja jäi sivuun ja luin tätä iltalukemiseksikin. Kirja kertoo nimensä mukaisesti Jeesuksen elämästä, Israelin kulttuurista ja elämäntavasta siihen aikaan myös, Raamattuun perustuen, mutta romaanin tapaan kirjoitettuna.








Ulkona sataa lisää lunta, yhden kerran jo kerkisin vähän lapioidakin, silloin kun mies oli viimeistä päivää Vivamossa. Mutta mun mielestä kaupungissa oli enemmän lunta kuin täällä.




ps. Tietääkö kukaan mitä voi tehdä silloin kun tuo testi menee noin suppuun... kuten tuossa kirjakuvan molemmin puolin, ei saa välejä siihen, vaan esikatselussa se teksti menee ihan suppuun? Olisi helpompaa lukea kun saisi välit testiin :(

6 kommenttia:

  1. Mulla on joku mielikuva, että tuo kirja olisi joskus ollut meillä lainassa myöskin. Joulun aikaan on jotenkin kiva lukea kirjoja. Kai sen takia, kun ei ole niitä arjen keskeytyksiä samalla tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena joskus sai kirjan joululahjaksi, tai sitten haki jouluksi kirjastosta luettavaa...sama peli jatkuu vieläkin :)

      Poista
  2. Ottakaa villakoira, sellainen kuin meillä. Siitä ei lähde karvan karvaa minnekään.
    Hyvää joulua myös sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ai Rufuksesta ei lähde karvaa, sepäs mukava :)Toivottavasti muistin nimen oikein.

      Poista
  3. Hyvää ,Rauhaisaa Joulua!! Sesselle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)