Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 15. joulukuuta 2018

Näytelmiä ja vaatekaapin siivousta



Tervehdys täältä pilvisestä Etelä-Suomesta! Illalla oli mukava joulujuhla seurakunnassa näytelmineen, johon osallistui lapsia ja aikuisia. Musiikkiryhmä oli taitava ja esitti muutaman laulun, ja oli myös jouluisia yhteislauluja. Pastorin sanan jälkeen oli sitten riisipuurot kiisseleineen sekä kahvit torttuineen.







Mies tuli sinne Vivamosta joskus tilaisuuden puolessa välissä sinne ja pääsin sitten omalla autolla kotiin. Kello olikin jo yli kymmennen illalla, kun tultiin, niin kohtahan sitä piti mennnä nukkumaan. Aamulla mies oli taas lähtenyt ennen kuin heräsinkään... sytyttelemään nuotioita joulunäytelmää varten Vivamoon. Jos joku on täällä lähiseuduilla, eikä ole näytelmää "Ihmeellinen ilo" nähnyt, niin suosittelen. Sitä pitäisi olla vielä tänään kaksi esitystä klo 14 ja 18 ja huomenna 13 ja 18. Ensi viikolla on viimeiset tiistaina ja keskiviikkona. Kannattaa tarkistaa ajat Vivamon sivulta netistä Vivamon raamattukyla.fi. Joitakin tilaisuuksia on peruttu.







Minun ohjelmaani kuului aamusta vaatekaapin siivous, vaikka en siellä aio joulua viettääkkään. Joku sen oli taas sekottanut :)







Samalla kuvasin jotakin sellaista, jotka eivät varsinaisesti vaatekaappiin kuuluisi, mutta siellä silti ovat... jossakinhan ne pitää olla.







Pyyheliinapeittoja ja kalenteripyyheitä:







Tämä pyyheliinapeitto on äidin entinen.















Tämä toinen on itse tekemäni kuva-pyyhkeestä.
















Kalenteripyyhkeitä on pari.(Joistain olen tehnyt tyynyjä.)
























Myös huiveja on kertynyt. Isoja:















Osaa olen käyttänyt verhoina meidän pienissä ikkunoissakin :) Pari silkkistä laitoin poistoon, kun minulla on usein kuivat kädet, niin ne tarttuu inhottavasti käsiin. Myös jotain muita vaatteita meni poistoon ja osa vinttiin odottamaan kesää.







Myös kapeita "kesähuiveja".
















Pari kassia komerossa on myös, jotka eivät ole juurikaan olleet käytössä, mutta ovat kauniita, niin ovat siellä säilytys-pusseina.








Tädiltäni saatu.















Ystävältä saatu.














Pitävät sisällään sukkahousuja ja vöitä. Tosin en enää voi vöitäkään pitää, kun ne painavat mahaa. Eli nekin voisi laittaa pois.






Mutta kyllähän se komero siistiytyi. Ennen:















Jälkeen:














Kohta pitää lämmittää itselleni ruokaa, siellä on eilen tekemääni riisi-jauhelihapataa. Se on hyvää ja vatsaystävällistä :)







8 kommenttia:

  1. ...niin Martathan varoittelee komeroiden siivouksesta,kun harva komeroissa jouluaan viettää...paitsi Vaahteramäen Eemeli:))))
    Kukahan se penkoo aina nuo komerot sekasin?? :)
    Ihania pyyheliinatelineen eduksia,nostalgisia:)
    Kauniit kassit.
    tuon tädiltäsi saama kassi,niin kaunis ,ansaitsee ihan oman tarinansa ja monta lähikuvaa:)))
    no siistihän siitä komerosta tuli:)
    Hyvää 3.Adventtia!!

    VastaaPoista
  2. Sesse!
    laitoin sähköpostia,käväseppä lukemassa:))

    VastaaPoista
  3. Joulujuhlat on niin mukavia! Ihania tekstiilejä♥ Pitäisi kyllä omakin vaatekaappi taas putsata:) Leppoisaa kolmatta adventtia ja ihanaa joulun odottelua♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)